Toysdaily 玩具日報

[玩具報告] 日系血脈的蜘蛛人~MAFEX SPIDER-MAN~

人地新系列第一彈都可以做到比shf更人性更自然既動作:58:
真係完全揭高b社裙底~啪啪啪~打左佢幾下屎忽{:1_214:}
我知b社唔係無能力,但佢幾時先肯使出真功夫:ar:
人地新系列第一彈都可以做到比shf更人性更自然既動作
真係完全揭高b社裙底~啪啪啪~打左佢幾下屎忽{:1_ ...
Andyccel 發表於 1-5-2013 01:28 AM

問題係BANDAI同MEDICOM本身就係著同一條褲的兄弟...邊有邊個過邊個.
不過係BANDAI一直都有唔盡力傾向,到必要時先出多少少力...
Almost missed such good report, didnt note that its already in the maket :43:

Quite an action figure indeed and hope medicom will keep this line running
請問有冇大大同我一樣喺孤煮訂左未收電話?
請問有冇大大同我一樣喺孤煮訂左未收電話?
mokfung1985 發表於 3-5-2013 01:44 PM

有~ (含淚揮手中...)
有~ (含淚揮手中...)
kevchan1103 發表於 3-5-2013 03:12 PM

死喇...點算呀......我4月289問過MK店話唔知幾時有...大大有問過嗎?
回復 21# mokfung1985
剛打左去問先話可以拎 (搞錯!)
今晚去睇下啦~
Wonderful~:love:
回復  mokfung1985
剛打左去問先話可以拎 (搞錯!)
今晚去睇下啦~
kevchan1103 發表於 3-5-2013 04:51 PM

Ok,唔該哂
想問係咪只得mafex出日系spidey??
我聽我女友講話蒸粉有得拎同有得買...之後收工出去行.就見到蕉人有...即時比錢..係咁簡...之後睇番個訂價.我買平左=]真係好正呀隻朱朱人
我聽我女友講話蒸粉有得拎同有得買...之後收工出去行.就見到蕉人有...即時比錢..係咁簡...之後睇番個訂價.我 ...
yatheiho 發表於 3-5-2013 08:39 PM

我今日都係蕉人買左隻...
:71:
我今日都係蕉人買左隻...
小堅 發表於 3-5-2013 08:47 PM

今日仲有??仲有多唔多??想入多隻儲:34:
今日仲有??仲有多唔多??想入多隻儲
yatheiho 發表於 3-5-2013 08:54 PM

我見收錢後面仲有十隻左右...
不過真係要揀下...
我見收錢後面仲有十隻左右...
不過真係要揀下...
小堅 發表於 3-5-2013 09:09 PM

係...佢D線一D有色一D無..我掛住睇佢心口有冇事...點知番到屋企..發現個頭出事...