Toysdaily 玩具日報

[個人收藏] 睇完Ironman 3 ,又試下整返Trailer d場面出黎玩下(有個人感想)

我係東尼史達克....
我制造優秀的東西....

?t=1367203529

我有個很好的女友....
我偶然還會拯救世界.....

?t=1367203538

?t=1367203555

?t=1367203572

那麼,我為何睡不著......

?t=1367203588

你不知我是誰......

?t=1367203601

你不會預料到我的來臨.....

?t=1367203616

整個世界都會注視....

?t=1367203627

我會不惜一切保護衛這個國家.....
必須阻止滿大人.....

?t=1367203638

個人感想(原則上無劇透:58:)

睇完IM3,轉左新導演都幾新鮮,加上最估你唔到既橋段:x,雖然個人鐘意第一集,不過呢集都幾有趣,有小小換轉另一種風格。睇開漫畫既會有驚喜(驚同喜好個人:34:),如果你係war machine fans,可能會覺得唔夠喉,彩蛋好似又無前兩集咁多(Stan Lee出沒注意)

不過今集可能要留心d去睇,因為好多都係幾句對白做解釋(可能之後會睇多次),如果滿大人用返第一集既伏線(唔知大家有無留意),可能會終於原著d(有可能留返後幾集用啦)今次都加重左羅拔唐尼既內心戲,大家可以見到Tony普通人既一面,最後都提醒大家散場後唔好咁快走,都有小小片段可以睇下。
Stan Lee還是係蜘蛛俠出場時間最多:71:埃人曼今集只有1.5秒出現大銀幕:DD
回復 2# ChrisLamXYZ

係IM系列入面佢出場一般都美女如雲:34:
Stan lee,黃學析,第一集山洞四眼佬出沒注意