Toysdaily 玩具日報

查看: 5075|回復: 12

[個人收藏] 【舊物新入】Play Arts改 Solidus Snake

去年發售時沒立刻入手
前天終於把盒帶回來了(連同Meryl)
這PA改很大盒(目前所收最大盒的:Q)
當然價錢也......:56:

盒子照

內容物

拿出來查了下,左手臂關節有點松:help:

背面我瞬間想到忍者

面相,是不錯的
可惜我的臉部塗裝看起來有"污垢":unhappy:

幾張隨拍

雙劍

P90

讓盒子大的元兇,觸手:50:
觸手好重:ice:

Revengeance(?)

最后,再度拿來比較身高........

多謝收看:64:

Meryl就....下次有空才分享吧{:1_201:}
solidus我淘寶買人仔四魚半,兌返港紙連運費都6魚鬆d。睇返造工同咁聚手的配件,呢個價我覺得合理。{:1_235:}

連Meryl呢d唔等駛角色都有出,我都唔明點解唔出Ocelot / Liquid Ocelot,佢先係貫穿咁多代的重要人物:67:
Support your works here again~!!  :71:
solidus我淘寶買人仔四魚半,兌返港紙連運費都6魚鬆d。睇返造工同咁聚手的配件,呢個價我覺得合理。{:1_235 ...
edmondphk 發表於 29-4-2013 11:50 AM

現在在等待著Liquid開PO
到時候三"兄弟"可以團聚了{:1_201:}

Support your works here again~!!
Douglas.M.Saint 發表於 29-4-2013 12:49 PM

thanks德哥:)
this is very good~~~~~~~~~
我三月都入咗隻Solidus,個左膊有d花,大脾關節鬆,軟腳蟹一隻....:no:
我三月都入咗隻Solidus,個左膊有d花,大脾關節鬆,軟腳蟹一隻....
numan123 發表於 30-4-2013 07:55 AM

裝上觸手聚一聚可以企得穩{:1_224:}
this is very good~~~~~~~~~
kingeltshan 發表於 29-4-2013 10:41 PM

MGS fans must have:love:
我三月都入咗隻Solidus,個左膊有d花,大脾關節鬆,軟腳蟹一隻....
numan123 發表於 30-4-2013 07:55 AM

我的就左手臂松{:1_229:}

裝上觸手聚一聚可以企得穩
edmondphk 發表於 30-4-2013 09:17 AM

我則是相反
有次拍照的時候給我倒下{:1_224:}
頭像被屏蔽
回復  edmondphk

朋友···在大陸的淘寶上出現了兩種的價格··一種是你入手的這種價··另一種 ...
gadzad 發表於 1-5-2013 11:45 PM

咁我又唔覺有大問題wor
我個人睇價格多D,其實我唔mind有小問題(我都唔係第一次買散貨)
he looks great. :71:
回復 1# Raiden87

期待后续的评测,另外强烈要求上全体直立身体对比图{:1_211:}
he looks great.
Macross長谷有洋 發表於 2-5-2013 03:25 PM

回復  Raiden87

期待后续的评测,另外强烈要求上全体直立身体对比Þ ...
koook111 發表於 3-5-2013 10:39 AM

上次有拍了一些
http://www.toysdaily.com/discuz/viewthread.php?tid=206059