Toysdaily 玩具日報

[玩具報告] yf 29 30周年版再販qc同造工好差下(補圖)

yf 29 30周年版再販qc好差下.....全身好多色上得差,又會冇啦啦白色位有黃色點點...仲有好多一點點灰色

另外想問下
背支炮一邊放唔返落去,一邊整唔到出黎...可以點搞??

係咪我仲左sad貨?{:1_200:}
補圖.
相機壞左 用網上圖片借用說明
.下圖紅圈地方分別有黃點,黑點灰點等等, 機背都有d.....價錢咁貴qc都咁真係有點兒那個不過都未係最大問題
.

.
.
最大問題係....
下圖支炮一邊好辛苦整左出來就整唔返入去...另一邊就完全整唔到出黎....個關節位又幼好驚爛....

.
.
求助:no:
相?
邊間買??????????

相機壞左 用網上圖片借用說明
.下圖紅圈地方分別有黃點,黑點灰點等等, 機背都有d.....價錢咁貴qc都咁真係有點兒那個不過都未係最大問題
.
.
.
.
最大問題係....
下圖支炮一邊好辛苦整左出來就整唔返入去...另一邊就完全整唔到出黎....個關節位又幼好驚爛....

求助:no:
大力D 就得架啦 :54:

出同入都要 {:2_316:}
Use force, don't worry!! :)
先多謝解答...但我我整到十隻手指頭都紅曬有個圓印都唔可以將整左出來支炮收返入去......
...整唔到出來支炮依然整唔到出來{:1_224:}{:1_222:}:ice:
我仲左sad貨 too.  bad paint job for me.
我都係見個價回落而入o左,佢係我買過最高身價既玩具,但開盒有少少失望。
隻白色感覺好膠,變型系統複雜而唔流暢,睇住說明書變都唔清楚,要上埋youtube睇video
而個下盤位有種唔知變好未既感覺,唔敢亂咁擺pose
要讚既係飛機mode外型一流,仲諗緊追唔追埋下個月出套甲