Toysdaily 玩具日報

查看: 7494|回復: 11

[詢問] 隻 MB Exia斷左手...

香港行貨 買左一個月
琴日先開
一開盒發現右手斷左{:1_229:}

請問有咩分法可以聯絡代理處理

求助 Thank You!!!{:1_200:}
瑞华行,you may chk the phone no at internet but they are not very helpful
行貨就快D拿去比佢做repair喇,吾係9月就整吾切比返你,又或者叫佢地拿件布蓋住佢算:x

Sorry to know that, but there is no need for you to get the EXIA REPAIR, which will come later this year!
呢次隻EXIA隻手係有D問題,我個隻就右手個肩位好鬆下,幾乎每做動作必定甩一次,幸好上番隻手上去都夠力做動作,但變左要玩得小心左好多,無之前玩FREEDOM咁爽
你比番佢可能免費幫你做repair 1
呢次隻EXIA隻手係有D問題,我個隻就右手個肩位好鬆下,幾乎每做動作必定甩一次,幸好上番隻手上去都夠力做動 ...
kkkiii0079 發表於 25/5/2013 08:05 PM

我隻exia無咩大問題, 反而隻freedom啲關節實到呢 ...... :50: :26:
其實樓主隻Exia斷左手定右手?? {:1_237:}
其實身体和手臀間的接位, 手臀的灰膠扣好易畀金屬柱逼爆, 無論左手定右手都有機會出事
其實身体和手臀間的接位, 手臀的灰膠扣好易畀金屬柱逼爆, 無論左手定右手都有機會出事
redfish 發表於 26-5-2013 06:19 PM

不是吧...
小弟有點想買EXIA REPAIR
師兄你咁講一講有點却步:die:
不是吧...
小弟有點想買EXIA REPAIR
師兄你咁講一講有點却步
Akira0302 發表於 27-5-2013 07:43 PM

唔怕R1已經少隻手!即係中Sad手機會大大減左五十巴仙!
呢D就係好多人都鐘意多點鐵的其中一缺點{:1_224:}