Toysdaily 玩具日報

查看: 19738|回復: 81

[玩具攝影] 聖衣神話EX巨蟹座 - 廸馬斯古登場!!!

2013年4月聖衣神話黃金聖鬥士系列第8彈巨蟹座 - 廸馬斯古登場~ :) 巨蟹座在原著中雖屬奸角及實力較差的一名......但嚟到EX黃金系列就有所不同喇, 事關神話EX黃金系列的訂價真的越來越高.......訂價亦一隻比一隻上升........{:1_216:} 而今次巨蟹嘅QC都算唔錯, 令人對佢嘅形象大大改觀呢.....:$ 由第一隻雙子座至最近公佈預訂的山羊座, 幸好小弟至今亦能成功訂到.......希望餘下3隻天秤, 水瓶及金牛亦能順順利利啦~{:1_223:}

EX盒面及盒底設計~

盒內附件一覽~

首先出場巨蟹星座形態~

左右大細不一蟹鉗為其特徵~

EX素體模樣~

新舊神話人偶對比~

廸馬斯古臉相一般都略帶奸邪~

閉眼LOOK亦很型仔~

必殺技 - 積屍氣冥界波~

你出報告點都支持下ge{:1_203:}
頭像被屏蔽
2013年4月聖衣神話黃金聖鬥士系列第8彈巨蟹座 - 廸馬斯古登場~  巨蟹座在原著中雖屬奸角及實力較差 ...
ray文 發表於 27-4-2013 10:52 PM

大大Picasa相簿的圖好像不穩定,圖出現x
{:1_203:}你出報告點都支持下ge X 2 {:1_203:}
你出報告點都支持下ge
cybster 發表於 27-4-2013 11:19 PM

真係多謝晒你嘅支持呢.........{:1_214:}
大大Picasa相簿的圖好像不穩定,圖出現x
greatmuta 發表於 27-4-2013 11:27 PM

係呢, 尤其夜晚更加不穩定呀.............:79:
你出報告點都支持下ge X 2
S20081997 發表於 27-4-2013 11:53 PM

連S爸你都................{:1_237:}
anyway THX 十卜呀~:^
支持一下靚蟹先,真係想佢出lc頭胸像啊~
REFRESH 幾次先睇到一張新圖...
正相 ! 巨蟹同山羊我都訂唔到.....................:sad: !
{:1_227:}你出報告點都支持下ge X 3{:1_227:}
十卜!見ray文兄報告當玩左{:1_197:}
今次個奸樣令我諗起山口胡迪
終於都夠開兩枱麻雀囉!繼續努力開埋第三枱呀{:1_214:}
仲有四隻咋文兄{:1_214:}
ray文兄早呀……
咁快清蒸巨蟹,我仲未開!