Toysdaily 玩具日報

查看: 4931|回復: 11

ex巨蟹座訂單一問

請問到目前有冇brother訂到ex巨蟹呢?
有冇奸商謀取暴利:57:
平訂只剩亞洲版><
平訂只剩亞洲版><
興幸我今天訂了港版,5百,八o完:!
祝大家好運
興幸我今天訂了港版,5百,八o完
祝大家好運
chan11 發表於 4-1-2013 02:35 AM

ching可唔可以pm我邊度有得訂?
我新玩EX, 冇門路呀.............唔該丫
信和孤注巨蟹EX已開訂,$548
信和孤注巨蟹EX已開訂,$548
聖鬥士JACK 發表於 5-1-2013 03:26 PM

ching 可唔可以 暗示得 清楚d
等我知係邊間有得訂丫..........
w_ho74 發表於 7-1-2013 02:55 PM

截左訂了 :26:.........
w_ho74 發表於 7-1-2013 02:55 PM

地點同鋪名都開晒了,都好清楚了:47:
不過已截訂
巴打請問可否告我你訂Ex巨蟹的地點?
小弟miss jor 一扭&#8226;&#8226;&#8226;相信精品都凶多吉少,玩&#24320;吾想斷&#8226;&#8226;&#8226;

感激感激
據處女經驗,隻蟹仔吃現可能要六魚條尾。。。:30:
據處女經驗,隻蟹仔吃現可能要六魚條尾。。。
linkchan 發表於 7-1-2013 16:35

你用處女座來比較,不如用雙子啦,依家雙子已經超過8魚添

依家天蠍都係5魚尾6魚頭可以買到,訂唔到隻巨蟹,買現貨估計都係6魚中左右買到,比多一魚,唔駛日日驚開訂,晚晚發開口夢都叫住要訂巨蟹,又唔駛特登花時間出去訂,咩都值番哂啦