Toysdaily 玩具日報

[新品消息] 15/5 聖衣神話 10th anniversary - 企劃發表會 (P.50, 56 新圖)

A abnner from folei.com
未知真確性
回復 33# hhhmmmkkk

神聖衣一出就插ge{:1_214:}....星矢一出250左右都成街貨....瞬都係27x....冰河仲4魚日版tim....仲平過冥蟹,係之後比班腸粉炒高晒姐:*.......
A abnner from folei.com
未知真確性
aesopq 發表於 3-5-2013 09:03 AM

唔會用中文字啦...
唔會用中文字啦...
玩具 發表於 3-5-2013 09:54 AM

暫時只係星矢論壇班人自high:(
回復  hhhmmmkkk

神聖衣一出就插ge....星矢一出250左右都成街貨....瞬都係27x....冰河仲4魚日 ...
goma1988 發表於 3-5-2013 09:52 AM

師兄神聖衣有試過250左右?
已我記得我當年訂39*~42*不等……
就算插都好似印象中3魚中喎
是否2手先咁平?
回復 80# 玩具人生

一出等跌完就買,頭兩隻星矢同瞬超平唔洗3魚果時星矢跌得好低嫁bo,第3隻紫龍同尾ge一輝無買,冰河就肯定399,因為同冥蟹同期仲平冥蟹1蚊
師兄神聖衣有試過250左右?
已我記得我當年訂39*~42*不等……
就算插都好似印象中3魚中喎
是否2手先咁 ...
玩具人生 發表於 3-5-2013 10:06 AM

真係見過, 最低係 09 年星矢神聖衣在 SSP 米青舊店賣易狗狗, 因當時個個俾OCE 版吸引, TV 色無人要
回復  玩具人生

一出等跌完就買,頭兩隻星矢同瞬超平唔洗3魚果時星矢跌得好低嫁bo,第3隻紫龍同尾ge一輝無 ...
goma1988 發表於 3-5-2013 11:50 AM

星矢係半年再版先平,一出都係少炒ga
歐米加出神話等收皮~~~~~~~~~~~~~~
星矢係半年再版先平,一出都係少炒ga
yugi 發表於 3-5-2013 11:56 AM

其實我全部都係訂左先,之後間唔中先到鋪望下
所以我真係唔知原來跌得咁勁!
EX神衣.......唔係化..... 快手出埋女神聖衣算啦
himfree168 發表於 2013/4/26 02:35 PM

agree!!

其實..笨大曾經公布過會出雅典娜(以上圖為好似約上年年尾時)
所以基本上應該係今次既重點之一

陰謀論推算:
1)因為女神會有機會出..所以出埋神聖衣5子襯托
2)另外大家記唔記啦當年12宮再版過一次先出ex?
海皇好大機會都係咁..佢打頭炮ex化..之後其他海鬥
3)omega 光牙新生天馬..食住依家個勢

以上純粹本人推測..所有野都係要15號先知:love:
其實..笨大曾經公布過會出雅典娜(以上圖為好似約上年年尾時)
所以基本上應該係今次既重點之一

陰謀 ...
aesopq 發表於 4-5-2013 07:32 AM

全部海皇再版{:1_223:}

聖衣神話10周年發表會

聖闘士聖衣神話10周年プロジェクト発表会 5.15決定!
会場からUSTREAMで全世界に向け生配信予定
Saint Cloth Myth 10th Anniv. Project Announcement
Live Worldwide on USTREAM

5月15日 13時30分(日本時刻)、
1:30 pm on Wednesday, May 15th (JST)

http://tamashii.jp/special/scm/10th/

http://www.ustream.tv/channel/tamashii-stream

Stay tuned!

聖闘士聖衣神話10周年 TVCM

http://www.youtube.com/watch?v=X0Hp3LFuFrM&feature=youtu.be
女神降臨:*••••••••••••••