Toysdaily 玩具日報

[新品消息] 15/5 聖衣神話 10th anniversary - 企劃發表會 (P.50, 56 新圖)

依家神聖衣幾隻可動性係 0
外型尚算可以 (只係冰河對雞翼唔知想點-.-)
會唔會係 lost canvas 既 ex 12 宮呢:D
如果出EX神衣又要科水.........:47:

請問各CHING當年訂神衣有冇咁痴線???:69:
當年神聖衣,跟本唔屎定。一出可以即買。而家⋯⋯無可能。

如果出EX神衣又要科水.........

請問各CHING當年訂神衣有冇咁痴線???
hhhmmmkkk 發表於 26-4-2013 08:09 PM
回復 34# 馬仔

神話神衣我覺得聖衣形態正過人形, 如果EX出神衣就可以DISPLAY人形加聖衣{:1_203:}
當年神聖衣,跟本唔屎定。一出可以即買。而家⋯⋯無可能。
馬仔 發表於 26-4-2013 08:18 PM

係EX同限定先開始要訂,以前神話根本玩得好輕鬆
終於可以拎走冰河隻先天發育不足翼!!
5小強神聖衣將會ex化 {:1_236:}
只啊瞬炒到上天, 系时候跌返落地面:DD
5小強神聖衣將會ex化 {:1_236:}
只啊瞬炒到上天, 系时候跌返落地面:DD
神話有幾多個十年?{:1_222:}好期待下個十年又會搞咩花臣野……
其實我冇位好耐..........
來個太陽神阿波羅的聖衣吧
這個從來沒出過
神衣ex化{:1_214:}
係EX同限定先開始要訂,以前神話根本玩得好輕鬆
yugi 發表於 26-4-2013 08:42 PM

無錯, 神衣冥衣海鬥, 冇一隻要搶訂, 一地貨
果時仲有時間慢慢格過價先買
5小強神聖衣將會ex化
只啊瞬炒到上天, 系时候跌返落地面
wingsiu 發表於 26-4-2013 11:26 PM

係啦, 瞬初版剛出時仲去到衫魚尾, 係初版之最, 之後又上返去, 話時話, 之前又話冰河再版, 唔覺有呢