Toysdaily 玩具日報

[新品消息] Transformers GO! 老變新番,勇者歸來《叁乘合體》(#19 updated)

boxset版,知唔知香港會唔會有貨到?
我對呢兩set有d興趣,但10月未番香港住,想拜托朋友代買左先,但唔 ...
紫月葵 發表於 25-9-2013 10:06 PM

現時點有返開呢組產品的多數都會有吧
根據官網, 原定10月出的一萬日圓SET裝似乎被取消了
http://www.takaratomy.co.jp/products/lineup/series/tf-go.html
回復 77# redfish

之前散貨已經滯銷 , 出埋set 裝, 只會制造更多死貨 !
回復  redfish

之前散貨已經滯銷 , 出埋set 裝, 只會制造更多死貨 !
Mcgarden 發表於 8-10-2013 03:46 PM

當初策略本身已經有問題, BOXSET定價等於8折, 想買的都等BOXSET啦, 邊會買散裝.

結果搞到現在散裝滯銷, BOXSET要取消

G26 Optimus EX prime 1月 5000YEN
http://snakas.blog95.fc2.com/blog-entry-3376.html