Toysdaily 玩具日報

[新品消息] Transformers GO! 老變新番,勇者歸來《叁乘合體》(#19 updated)

果然...
我都係鐘意美版多d...
暫時驟眼睇,比起創聖,呢隻更有向三一致敬feel
嗯,Polygon系十分老牌強勁的3D動畫公司!不知尼次叁乘合體是否都系距地製作
tekmen 發表於 26-4-2013 03:56 PM

國內班反日糞青一見張圖就攻擊,大大聲話唔睇日本人畫既TF ,但唔知點解班糞青又會睇日本人畫既變形金剛PRIME
UPDATED

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
個人本來好有興趣,但係睇埋個合體:69:,都係諗諗先

實物同幻想真係有段距離:x
{:1_212:} , 諗都唔洗諗......
個人本來好有興趣,但係睇埋個合體,都係諗諗先
faieleven 發表於 30-5-2013 04:26 PM

x2
卡通設定OK,實物就{:1_236:},光速電神合體法,條腰長到呢...
佢其中一隻做返裝甲/背包/武器會好d
個人覺得紅、黃做主體合體後都叫可接受,但主角藍色做主體真係:72:,唔搞合體好過啦...
如果藍色做主體 ,條腰長到呢{:1_224:}
其實佢可以3 合1,
5G 可5可以2合1呢{:1_215:}
似勇者系列多過似變型金剛 {:1_237:}
黎d先係細細個玩開既玩具:){:1_221:}:love:
頭像被屏蔽
one more 3 合體!!

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
回復 29# Vince

公仔好靚, 出黎唔知變成點....
點解陸既會有條魚架呢......?!{:1_229:}{:1_215:}