Toysdaily 玩具日報

[新品消息] S.H. Figuarts Vegeta 比達 發貨

冇玩人喇~賣4魚....話哂限定~~貨唔係一批過 發放既咩
呢隻野當時定$36X, 4魚可能係美版掛......................??????

冇玩人喇~賣4魚....話哂限定~~貨唔係一批過 發放既咩
熱血追擊者 發表於 6-5-2013 03:08 PM
斯路後個個貪平那少少等現貨中晒伏
yugi 發表於 6-5-2013 03:06 PM

唔好咁講我啦
Shhhhhhhhhhhhhhh !!!!!!!!!!!!
:x
我都記得當時美版訂价衫祿玲同香港魂Shop定价一樣
重要唔駛三草運輸費,如果佢賣四魚都可接受嘅!
不過佢真係賣呢個价先算喇!{:1_222:}
有冇人係尋珍X訂左??隻比達E+都未有貨.........:55:
有冇人係尋珍X訂左??隻比達E+都未有貨.........
98729172 發表於 6-5-2013 11:22 PM

尋珍X
我細細個就聽過呢個名(係_店代名詞) 啦
:50:
做乜甘伏係果度訂...果間野出哂名~~奇貨可居就收埋自己炒...
回復 125# 98729172

佢唔會主動打比你, 打去佢個單既電話係留言......我好彩攞到貨, 你快D上去問佢
路過一問, 請問大大信和月份店訂價幾錢?
movie_arms 發表於 6-5-2013 01:54 PM

三魚八草
三魚八草
jerrytang617 發表於 7-5-2013 08:04 AM

遲又真係遲, 但平過一樓四草, 都算平唔少~
尋珍X
我細細個就聽過呢個名(係_店代名詞) 啦
玩具 發表於 6-5-2013 11:32 PM

珍X既位置係邊度? 除左響晒朵果幾間, 呢間真係冇乜留意~
珍X既位置係邊度? 除左響晒朵果幾間, 呢間真係冇乜留意~
movie_arms 發表於 7-5-2013 08:16 AM

師兄可以搜尋下“尋珍x”
回復 128# treebear

唔該曬,:@
師兄可以搜尋下“尋珍x”
fatcheong 發表於 7-5-2013 08:27 AM

淨係搵倒一個被人鎖左 post 既 post 話佢係黑店......但睇唔倒詳情~
淨係搵倒一個被人鎖左 post 既 post 話佢係黑店......但睇唔倒詳情~
movie_arms 發表於 7-5-2013 12:09 PM

當時好似話佢有貨唔俾訂客自己炒, 但好似最尾settle左:51: