Toysdaily 玩具日報

[新品消息] S.H. Figuarts Vegeta 比達 發貨

嘩!!咁大件事?條條fing,呢個係列我已經停左。
馬仔 發表於 28-4-2013 11:18 PM

其實第四次換果只我太忙唔得閒拆,唔知有冇事....仲難道第一次出壞人角色仲系出我最like果只都搞成咁:blame:...所以只比達我都未訂,龍珠條line都系等睇實物在確定入唔入手好D. 不過童年回憶冇辦法,如果QC唔係太差價錢keep到咁我都可以接受. 希望下只菲利會好返D:(
之前美版好似早過行/日版, 今次好似唔多覺有美版賣{:1_215:}
回復 48# 柯南

me too
但我用aa落一點股位,待亁
唉,今日收工出旺角同In's睇得番兩間有,一間5魚中,一間5魚,買唔落:79:
唯有等下星期返貨,唔想食炒價。,
吓……咁快又炒喇………
吓……咁快又炒喇………
唉,今日收工出旺角同In's睇得番兩間有,一間5魚中,一間5魚,買唔落
唯有等下星期返貨,唔想食炒價。 ...
kobechoi 發表於 29-4-2013 08:03 PM

師兄幾點睇??
我5點睇果陣一間五魚,一間四魚半............
回復  柯南

me too
但我用aa落一點股位,待
lightsaberchan 發表於 29-4-2013 06:18 PM

唔好意思我想問下呢你落aa膠係點整的?
成個波波位度落定點的?
我唔係好識整....:64:
師兄幾點睇??
我5點睇果陣一間五魚,一間四魚半............
鬼仔 發表於 29-4-2013 09:12 PM

oh no...
仲諗住有4魚樓下....明天都唔知出唔出去買.....
thx.
回復 67# 鬼仔

大約7:15左右,我去到in's果陣佢啱啱轉價錢牌,一睇到5魚呆左
哈哈~5魚呀?? 甘即係唔駛買喇{:1_228:}
唉,d有訂果d人係咁話好正好正,又話必入,又話咁又話咁,試問d老闆見到唔炒至奇啦∼∼∼∼∼
我都係果句, 平咪買黎玩下. 貴就睇人地post圖算.
其實都多謝佢地, 我先戒到"一出就買" 嘅習慣

大家要小心有啲不良既鋪頭又行版充日版,開過扮無開既不良店鋪
小弟琴日七點幾去買,太趕,買左隻display(個盒疊係前面,魂限盒係後面,兩盒一齊包膠袋)因為聲稱最後一盒,但因為太趕無點check就閃左,食埋貼係盒右上角有個日字既炒價六魚找二蚊
返屋企回神一睇,點解日版係龍珠Z既貼紙呢?
再開膠袋,望盒面、雙重膠紙?!
再開餡,個膠盒得返一張膠紙,仲要貼唔好既
再拎起隻野、兩腳軟過腐皮, 仲有張香港笨大魂限網上號碼?

對於哩間鋪既不良銷售手法
本人深感遺憾....
見佢門面有個大display櫃,鋪入面又有個display櫃入面又一排fix 既高達,都應該唔會差得去邊,同埋已經開到間分店仲做埋啲咁既野....
我是否可以向銷委會投訴呢?
之前美版好似早過行/日版, 今次好似唔多覺有美版賣
fatcheong 發表於 29-4-2013 10:46 AM

我都想知美版出左未,因為訂左,仍未收到電話。