Toysdaily 玩具日報

樓主: homingwah2005

睇完IM3既你會入邊几隻hottoys figure?

題外話,有冇師兄知喺雅虎買完單駛唔駛去改單,唔該晒!!
基拉大和 發表於 28-4-2013 12:01 PM

買單一d都唔安全,佢賣左比你,佢之後走去報失都夠你煩啦!
但如果買完去ht改當然會安全d啦!
睇完真係覺得個WORKSHOP最正
MARK 42真係興趣大減
滿大人更加得啖笑
真係慳番好多
留黎訂THOR2 同 MAN OF STEEL好過:36:
記憶中得 mark 33 同 mark 40 著得比較耐,講打,無睇錯 mark 40 打得仲多過 mark 42....而且似係幾好打咁,mark 35 一瞬即逝,好無奈,mark 17 心口射都好似無射過野就唔知去左邊,mark 25 打過2個自爆人...mark 38 出場好有氣勢,但都係得幾秒...mark 39 一排甲到時都見到一秒既,其他甲大致上都係咁...想睇哂42套甲真係要等佢官網出圖..{:2_249:}
想睇哂42套甲, 真係有片在手上都沒用{:2_303:}

38...係米托塔果件?

好似巨0神咁膊上有"刀"係MK咩?
灰版 War Machine 有冇出過場 ?
已買workshop , iron patriot , mkvii

其他睇完冇興趣 , 滿大人pass

pepper 同 happy 就會入
MK 33 and 灰版 War Machine會入...
MK17, MK40 睇左辨先決定...
其他果d會skip!!!
MARK 7 & MARK 17

睇完我只會買 tony 同 mark 42
本來最期待既 mark 17, 完全解毒.

反而最期待係出pepper最後型態{:2_312:} 加 mark 42頭~ {:2_292:}
之前考試~~~冇訂到mark42 呀
要上網買單啦唉喊出來
Workshop真係睇完套戲先訂:)
回復 23# 全職玩具獵人

非常同意師兄你的看法!!個人覺得mark42套甲係最弱的,除了佢既分甲能力外,不過電影後端有出現咗個都有分甲能力的甲,只是顏色唔同,咁佢同mark42的分別又係點......令我想爆腦......
其實官方係唔係無發布D料比 玩具商
LEGO 都有盒MK 17 大戰滿大人{:1_203:}
最後裝甲境然係Mk7?
睇左套戲2次,最後pepper 借用果隻手係唔係Mk7黎?
Mk7唔係一早被炸左咩?
最後裝甲境然係Mk7?
睇左套戲2次,最後pepper 借用果隻手係唔係Mk7黎?
Mk7唔係一早被炸左咩?
saimuipa 發表於 29-4-2013 11:58 PM

最後飛黎SURE MK7!我諗應該有兩件,HALL OF ARMOR果件全新炸左,,一開頭TONY同黑人食野之後衝出去果件都係MK7,不過件甲花哂!