Toysdaily 玩具日報

查看: 15723|回復: 47

睇完IM3既你會入邊几隻hottoys figure?

睇完套戲,hottoys im3 figure最有feel係tony workshop,之後才是mark 42 and iron patriot,灰色war machine同埋其他ironman就skip了
唉,佢地樣都未睇清。。。秒爆,我點買你{:1_225:}
Cant agree more

唉,佢地樣都未睇清。。。秒爆,我點買你
khuikaho 發表於 25-4-2013 02:58 AM
如想睇戰甲的話可以吾洗睇,吹乸代表全部
回復 4# 艾倫

想睇內心戲,tony打架都係okay ge!

我之前講過如出8-42,我會全入,我而家收返,只入42,ip,tony stark,其他睇feel入!
睇完,我覺得ht唔會出得幾多……
本身有諗過會全出,而家一定吾會!戲尾字模果度甘多時間,好心就每隻介紹下啦!
一隻都唔入,入NECA{:1_220:}
回復 8# 艾倫

未睇、但可想像出場如何的小。。。。。。。。。。。。{:2_327:}

要叫Ironman3>>Tony Stark1?
頭像被屏蔽
睇完套戲,hottoys im3 figure最有feel係tony workshop,之後才是mark 42 and iron patriot,灰色war machi ...
homingwah2005 發表於 25-4-2013 02:49 AM

:52:    一隻都唔入      :73:        :51:
之前有師兄話, 出幾多隻買幾多隻. 我相信好多人睇完, 會收番呢句. :79:
睇完套戲, 入佐 Tony, mk42 同愛國者, 基本上無入錯既. 而其他裝甲, 建議大家睇完先決定, 因為宜家隻隻都唔平.
睇完之後, 反而連入 Mark 42 既動力都冇埋 (唔係表示我唔 like 套戲)
睇完之後, 反而連入 Mark 42 既動力都冇埋 (唔係表示我唔 like 套戲)
movie_arms 發表於 26-4-2013 12:25 PM

如果係出 pepper 著 mk42甲, 一定係咁多隻中, 最受歡迎既.