Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: Somebody_Ex

[分享討論] SHF 分享會精選 vol.128~~~暴風騎士~~~Meteor Storm

真心講佢主體上色有種難以言喻的華麗
配件好多 S.H.F到時到候都會有D良心作
lemoon 發表於 25-4-2013 08:52 AM
因為之前我開咗隻 meteorfusion states 影相~~~睇落好似幾得咁~~~~{:1_223:}跟住咪開埋呢隻研究下囉~~~原來質素係差唔多~~~{:1_205:}
支持Some大分享
其實佢算係出色既shf之一,不知為何插得咁甘
timothy276217 發表於 25-4-2013 10:35 AM
出得好未必會好賣~~~要睇人氣如何~~~~:)但出得唔好就一定銷路受損:blame:
Somebody 兄我又路過十扑了, 其實Fourze 糸 SHF 做得好仔細, 可惜的是變了插水的一群
Kenshiro 發表於 25-4-2013 10:46 AM
THX Kenshiro 兄支持~~~~受唔受歡迎真係時也命也~~~:78:Fourze 主角堅持熱血未必人人受落呢~~~:55:
Some 大 good post ...always support !!!!
alex555 發表於 25-4-2013 11:40 AM
謝 alex555 支持~~~~:77:
支持Some兄詳細分享! 看到此子與Cosmic State都插水了, 本來想買, 但還是比較喜歡兩人的Base State多一點...看了就當玩了!
fourze線d比例真係隻隻掂,zodiarts上色又正

可惜少人欣賞,全部插水
accelryu 發表於 25-4-2013 01:17 PM
首先火箭頭白色身真係趕客~~~~再加學園背景故事唔夠吸引~~~~令玩具插水係意料中事~~~:55:
買入了他們的wcf...又係上色造型出奇地靚....謝some大post
老文 發表於 25-4-2013 01:24 PM
謝老文兄支持~~~~:77:原來連 wcf 都咁好水準~~~~~:@
多謝some大報告!
呢隻雖然我唔係最低价入但我當時都揾到二魚有找入貨
玩過玩具后發覺隻色及塗裝真 ...
doglwl 發表於 25-4-2013 01:48 PM
謝 doglwl 兄支持~~~~~:77:隔咗咁耐先攞佢出黎影相~~~~我對佢鍾愛程度確係有限~~~~:34:幸好都畀到個驚喜我~~~~~:43:
some大
無左wizard唔洗舊債未清,新債又尼
saga522 發表於 25-4-2013 06:11 PM
而家重有唔少未開盒~~~不過無追 wizard 同戰隊真係鬆咗唔少~~~其實我反而有興趣"趁遲啲低價"入佢架車黎玩下喎~~~~:DD

隻金色唔係屎色喎:DD
支持Some兄詳細分享! 看到此子與Cosmic State都插水了, 本來想買, 但還是比較喜歡兩人的Base State多一點.. ...
Jono@行星試相館 發表於 26-4-2013 01:35 AM
謝 Jono 兄支持~~~~~:77:升跌係由巿場決定~~~~出得靚唔代表一定會多人買~~~~:62:

隻金色唔係屎色喎
cchong420 發表於 26-4-2013 11:02 PM
比屎要來得金啊~~~~~:76:

在此多謝各支持本帖的朋友~~~~呢個禮拜又有新嘢到啦~~~~~:$
套劇重點係十二宮,可惜:42: