Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] Hottoys Ironman Mark VII

回復 492# qiy
其實我諗大家唔係講緊點解有人早攞有人遲攞,大家都明白早訂早玩呢個道理嘅,最多都係羨慕但係絕冇唔抵得早攞貨嘅朋友,

而家仲留係度呻嘅師兄(包括我)只不過係KEEP住呻緊5月24號之前全香港都訂左mark vii嘅人都呻緊巳嘅野。當時無論係第一日訂同最後一日訂嘅人都話緊點解delay得咁緊要,只不過係部份人已經攞左,而家可能已經忘記左當時大家都曾經係同一陣線啫。

小弟第一次訂HT,當日見佢網頁介紹話Q1可以攞(到今日都仲係咁寫),到而家已接近Q3都未有,亦都係第一次知道原來佢地慢慢派貨原來係大家默認嘅老馮方法,所以先繼續係度呻下。我諗師兄你都明白我地嘅。
回復 495# ctcctf

算啦! 師兄 !
已經上左腦,講多無謂 !
繼讀耐心等待,慳返啖氣好過 :78:
唔好講咩人格問題,好多玩家只識話人唔識話自己,得罪講句咁你地講,派貨派得慢係邊個責任先,係因為太多人 ...
ok仔老豆 發表於 26-6-2013 03:24 PM

你講野都幾矛盾,如果受歡迎嘅產品唔俾多啲人訂,你估最大得益係邊個?咪啲炒家囉!你想現價買我諗都好難!不過,你既然話得寧益炒家,當然錢對你唔係問題,咁你大可以後唔訂貨,唔洗等即刻同炒家接貨,咁樣我估你會開心啲,唔洗響喱度鬧。
回復  qiy
其實我諗大家唔係講緊點解有人早攞有人遲攞,大家都明白早訂早玩呢個道理嘅 ...
ctcctf 發表於 26-6-2013 04:28 PM

明白你嘅意思!之前佢兩個星期有一水貨我都有讚下佢!
可惜,呢兩個星期冇貨嚟就真係差啲!可能而家起緊啲外國單同其他product啦!
希望佢快啲起多啲貨,等大家可以快啲有得玩啦!
回復 501# qiy

佢今日又開始派隻HULK,遙遙無期啦~~~
頭像被屏蔽
回復  mansit

你講嘢都幾好笑,我唔知你所講矛盾在那里,are you ht打手?佢開訂都要預計自 ...
ok仔老豆 發表於 26-6-2013 06:24 PM

師兄,你如果心急想玩,不用放佐手上張單,再補少少去 bid 現貨啦。好過係度投訴。
回復 504# audiokids

算把啦,呢啲人想早啲有貨又唔肯去付出啲時間早啲去排隊,口講話唔比HT賺錢寧願買現貨,但實際上又會捨得咩?
希望ht加快派貨速度:63:7仔呀:63:
快啲  快啲  M7快啲派貨{:1_208:}
由於要派HULK, 8月份啲單要等到8月尾至9月中至派  我都係响佢門口聽番嚟 有無師兄知道係咪真??
由於要派HULK, 8月份啲單要等到8月尾至9月中至派  我都係响佢門口聽番嚟 有無師兄知道係 ...
kachun1122 發表於 27-6-2013 07:21 AM

我聽到係 7 月派貓女同 Mark 7 胸像, 所以普通版既單要十月份先派, 有無師兄知道係咪真??
尋日拎hulk時問staff
佢話普通版會喺七月內派,唔使等到八月
嘩,以上有三個派貨時間版本,基於最後一個有STAFF呢個字,我一廂情願地深信係7月!!
頭像被屏蔽