Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] Hottoys Ironman Mark VII

今個星期派貨日期進展嗎??
可諾 發表於 26-6-2013 04:18 AM

師兄已經打佐去問?
依家 D 人真係壓力大,派遲一陣要問候人地家人 !  :45:
頭像被屏蔽
回復 485# ok仔老豆

玩具黎啫,我都覺得唔駛攪到問候人地家人
係咁二叫囂下咪算LAW

P.S.我3/8單,同樣等到X兒也謝了,應該夠格講野吧
我都8月6號單呀,師兄我地唔等都等左咁耐,話下間舖話下佢老細咪算囉。
問候埋屋企人又真係過左少少喎
玩玩具玩到連人格都冇埋,真可悲!
回復 467# ok仔老豆

我只能夠講HT野唔0岩你玩, 回頭是岸吧.....食得咸魚就要抵得渴架啦...

我都未拎! 咩風涼話 ?  
我 3�8 號單,洗唔洗比埋你睇?
等唔到下次咪買,又要嘈又要買 ....  玩玩具姐,唔洗問候人地伯母 , 咁樣只顯得你人品有幾低 !
大家以和為貴......玩玩具最緊要開心......真心講句取了, 起初當然開心玩....之後都是放在盒或櫃裡....當然hottoys 改善派貨最好la........不用玩家變苦主:help:
老實話!早攞貨嗰啲真係有血有汗喎!
我動漫第二日排,排咗3個鐘,係有付出喎!
之前有好多人話唔等住玩,唔想做人肉廣告。
等少人先去排,你未等到派貨真係冇得呻喎!
你想早玩真係要付出喎!
派貨速度咁慢,難怪會有炒風
頭像被屏蔽
回復 494# ok仔老豆
咁師兄你又冷靜D先,大家上面都唔係話HT冇問題,佢慢係大家都公認係一個非常大的問題,大家講緊只不過係覺得因為咁樣而談及人地屋企人唔係太洽當啫。
回復  ryantsang84
唔好講風涼說話,攞咗貨個d緊係唔明等得耐的人嘅心情
ok仔老豆 發表於 26-6-2013 12:10 PM

唔好一支桿打一船人 , 我都係等緊派貨 ! 自問佢派幾耐到我唔太在乎 , 原因係我係玩玩具 , 雖然大拿拿我比左1500 ! 但我唔會比一件玩具因為外來因素而令自己唔開心 ! 因為始終係玩具 !
唔好講咩人格問題,好多玩家只識話人唔識話自己,得罪講句咁你地講,派貨派得慢係邊個責任先,係因為太多人 ...
ok仔老豆 發表於 26-6-2013 03:24 PM

師兄! 睇左你講咁耐 , HT責任派得遲無可厚非 ! 如果令你這樣辛苦 , 其實你可以上 YAHOO 放單 一了百了 ! HT唔止一次遲 , 我訂左咁耐都慣晒 ! 如果你覺得等得耐 , 你大可以同動漫個班人鬥排隊 ! 你的辛苦肯定有回報 !