Toysdaily 玩具日報

查看: 17354|回復: 32

[詢問] 紅色MJ23:有師兄明日會為左悟使排隊去EB入會做會員?

最怕又有南亞一早排做Member。。。

話時話EB今次隻紅色23MJ是「非限定」、即大量有貨?{:1_215:}係既話做會員只係為左早幾日擁有同排少D隊<大量有貨的話。。。。?:(

今次紅色23MJ係跟Air Jordan11only??

完全係睇師兄手頭鬆唔鬆,同埋係咪23志在必得。至於南亞相信唔會大量做會員,佢地可以動員咁多人打尖排隊,洗乜用3500做會員,食梗你班香港人。
回復 1# BatIron

跟AJ2 AJ10同AJ11
回復 3# 7仔

知唔知分別咩色的AJ呀?好似只有AJ11係白黑色有show過!
回復 4# 定少

AJ10係原色,AJ2就唔知了
最怕又有南亞一早排做Member。。。

話時話EB今次隻紅色23MJ是「非限定」、即大量有貨?{:1_ ...
BatIron 發表於 24-4-2013 10:27 AM

做會員唔駛聽日先做, 一齊都可以3500現貨早, 反正3500唔可以計入JORDAN內.
回復 4# 定少

AJ10係原色,AJ2就唔知了

最大问题都系有mud现货卖~~~~
回復 3# 7仔

1Figure有成3対AJ!!!太正La!!!!{:2_292:}{:2_288:}
老實~隻嘢相都唔多張,係咁畀鞋人睇
到底個頭雕係邊款我都未知
回復 10# 不肖生

Ching,又真係wor.....MJ個様沖未有相。極可能都係同之前45号MJ一様、差在有鬚Or無鬚。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。{:2_314:}
回復 11# BatIron

就係驚呢樣~
FD有叫我聽日一齊去我都無應承就係咁解
講得衰啲,鞋嚟講EB未出已經有第3廠出,仲幾靚吓.
至於衫又係有靚過EB嘅出咗嚟~
我都想買多套45換Q咗套原裝佢,BILL爺唔畀新頭出嚟我真係無咩理由訂
...........為個盒?
回復 10# 不肖生

星期五應該會有消息∼∼
頭像被屏蔽
回復 12# 不肖生

所言甚是!
Taobao第三廠既鞋同波杉質素真係比EB有過之E無不及∼∼{:2_308:}