Toysdaily 玩具日報

樓主: benbenben4213

[分享討論] 一則關於小弟的投訴

超神個帖只係報實價!呢鑊唔關佢事。。。:43:
超神咩事呢!?佢明明想攪我地,但點解變左走去PM恐嚇德哥你呢????咁無里頭既???點解佢唔PM恐嚇我 ...
柿崎速雄 發表於 24-4-2013 07:02 PM

你唔幫我祈??? TAT
我巧京京。。。最衰都係你地。。。我又收到超神PM匈我。。。我唔撈啦!你地玩飽佢啦。。。
Douglas.M.Saint 發表於 24-4-2013 06:46 PM

我做証人,面對邪惡不可退縮!:*
你唔幫我祈??? TAT
Douglas.M.Saint 發表於 24-4-2013 07:05 PM

我咪就係向超神為你祈禱,求超神唔好攪你囉∼∼{:1_220:}

德哥,係呢度要你 SAY 個 SORRY:64:

連累到你受到不必要的「人生攻擊」及「生命受到威嚇」
不過我相信真理會越辯越明的

超哥,冤有頭,債有主,如果你係覺得我有冤柱你既,歡迎係呢度一五一十講清楚

無謂難為其他人

明人不做暗事,請你出黎同大家當面對質
Too late.......... Because of all you guys, he was gone and I can't read his masterpiece posts again................. :no:

Oh No~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :sad:
DMS:64:!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Too late.......... Because of all you guys, he was gone and I can't read his masterpiece posts again ...
Douglas.M.Saint 發表於 24-4-2013 07:38 PM

唔好傷心,我相信不久既將來,超神會以一副
嶄新面孔再次降臨TD,為大家帶來無盡歡欣
恐嚇版主{:1_236:}

"今後可能會抵制玩具日報之所有討論" 係咪真先:handshake:
超神個帖只係報實價!呢鑊唔關佢事。。。
Douglas.M.Saint 發表於 24-4-2013 19:03

佢實價嗰 PART 我可能錯過左,不過超神在呢個 POST http://www.toysdaily.com/discuz/ ... 5281&highlight= 講過:「你班X弟睇野啦」我一定記得
「神」被路飛打飛左嘞{:1_232:}
Too late.......... Because of all you guys, he was gone and I can't read his masterpiece posts again ...
Douglas.M.Saint 發表於 24-4-2013 07:38 PM

德哥你有....

:71:
因另一方以被禁言,此 POST 就此作結 :64:

剛工作回家,現在才看到事情結果。

Chiu,如我再叫你自我檢討甚麼的,你也聽不進去。
但想就事件作一點補充,希望 Chiu 可以看到,

我想告訴你一個事實:

版友 Chiu 你所痛恨的人,
其實已對你很克制很留手。

你知道嗎?
其實你早已給人「起底」。

起初他們也不是故意去查你的,
只可以說是一個巧合意外,忽然有人發現了你。
不過,因為你的活躍,
網友都氣在頭上,
自然會更留意你。
然後順滕摸瓜的,
你的性名、「工作」情況、
甚至交友、曾就讀學校,都有人查到。

但偏偏就是你所說的人渣 阿賓叫大家留手,
不要玩得太過份,
只針對你的玩具照片、和你的網上言行向你開火,
說白點,
就只是停在玩具層次的罵戰,
不要變為現實欺凌。

我不知道這些諷罵對你的傷害有多大。
只希望你能看開一點,
不要太痛恨這些所謂『網上敵人』。

也,
給自己一點空間。