Toysdaily 玩具日報

樓主: benbenben4213

[分享討論] 一則關於小弟的投訴

吓..........借聖域名黎攪攪陣......唔係吓........咁低莊
Warmblood 發表於 24-4-2013 10:41 AM

人地自摸左啦,仲唔過莊!!{:1_203:}
{:1_236:} 我地呢d 凡人真係冇得同神比, 超神果然與別不同不枉我咁鍾意睇佢d pose :35:
我地呢d 凡人真係冇得同神比, 超神果然與別不同不枉我咁鍾意睇佢d pose
bbf1125 發表於 24-4-2013 11:57 AM

Enjoy

O O
.                                                     O O O  O
.                                                      O   v    O
.                                                          O O
.                                                        O         O
.                                                      O            O
.                                                      O             O
.                                                      O              O
.                                                      O              O
..                                                     O O           O
.                                                         OOOOO
.                                                            O       O
.                                                            O       O
.                                                           O       O  
.                                                             O       O
.                                                              O       O
.                                                              O       O
.                                                        << OOO     OOO>>
話說小弟一向都對版務區興趣不大,所以絕少到該處瀏覽的

今早得到魔魔版友通知,小弟跟幾位網友俾投訴了 ...
benbenben4213 發表於 24-4-2013 01:29

多謝周賓師兄,希望我等可以早日沉怨得雪!!:64:
另外,小弟發現超哥在投訴前把侮辱、謾罵、粗言、冷嘲熱諷、譏笑等不道德的言語刪去
http://www.toysdaily.com/discuz/viewthread.php?tid=205281&highlight=(有睇過既師兄都知佢契弟前契弟後咁稱呼我地菜友)
benbenben4213 發表於 24-4-2013 02:06

但係啊周賓師兄,一樓啊得哥有份編輯&#22000;喎!!版主們會唔會投鼠忌器&#13774;??{:1_201:}
CD-R路過一推∼{:1_203:}
但係啊周賓師兄,一樓啊得哥有份編輯&#22000;喎!!版主們會唔會投鼠忌器&#13774;??
Godzima 發表於 24-4-2013 13:14

做人要公道 D,做錯要認

聲明:關於超哥刪除留言一事,原來是由 td 版主所編輯,如因此事令大眾對超哥產生不良印象,實屬遺憾

不過,如果係德哥編輯仲好,起碼德哥可以做證,證明超哥最初既留言確實係有侮辱成份,所以才被刪除

睇下超哥到時可以如何抵賴
Because of all you guys, I was threaten by GOD!! :53:

致版主 Douglas,請求版主刪除以下 POST
http://toysdaily.com/discuz/thread-204905-1-1.html
此等對侮辱及攻擊本人的言論,唯獨是這斑玩具界的人渣敗類,竟然在這裏繼續攻擊本人 http://toysdaily.com/discuz/thread-206109-1-1.html  我已在這裏拆訴這班無恥之徒。如版主不作出以上本人請求之行動,本人會視作網上欺凌。且不排除將會採取進一步行動。今後可能會抵制玩具日報之所有討論。敬請版主採取有關刪除以上對本人作人生攻搫的 POST 言論。我是認真的,不是開玩笑。

chiu 24-4-2013 05:50 PM  

版主你仲意啦,不過你要記住一切後果由你們玩具日報的負責人承擔。XXXX !!! (Foul Language)

I need to resign or I will be killed................ :70:
做人要公道 D,做錯要認

聲明:關於超哥刪除留言一事,原來是由 td 版主所編輯,如因此事令大眾對超 ...
benbenben4213 發表於 24-4-2013 01:37 PM

I haven't amended his wordings... I must write something in the thread or PM the sender if I do it. :36:
駛唔駛報警備案呀?:Q
嘩,帶有恐嚇成分語言呀

可以報警囉喎
我覺得有恐嚇同對版主作出人身安全威脅,報警惟正確選擇!
我巧京京。。。最衰都係你地。。。我又收到超神PM匈我。。。我唔撈啦!你地玩飽佢啦。。。:56:
我巧京京。。。最衰都係你地。。。我又收到超神PM匈我。。。我唔撈啦!你地玩飽佢啦。。。
Douglas.M.Saint 發表於 24-4-2013 06:46 PM

超神咩事呢!?佢明明想攪我地,但點解變左走去PM恐嚇德哥你呢????咁無里頭既???點解佢唔PM恐嚇我?超神,你聽到麻?有野一係公開講,一係PM我地幾個∼唔好嚇親德哥先好架∼∼
我今晚會為哩件事祈禱,希望超神會聽到啦:o
超神個帖只係報實價!呢鑊唔關佢事。。。:43: