Toysdaily 玩具日報

[改造交流] (更新) 頭雕五款,翻模已完成......

唔該晒kfc大!:)
師兄!可以公怖一下第一批寄左比邊個嗎?
因為好像也比較多人不知道自己是第一批還是第二批寄?
點睛…………仲未知點上色:63:

唔知有無 Ching 可以分享上色教學? :64:
唔好意思, 其實我想知到底有冇寄到俾我, 錢我就 22 號入左, 但係之後就冇收到回覆, send email 又冇人應, pm 又冇人理, 我只想清楚咩環境。。。
唔好意思, 其實我想知到底有冇寄到俾我, 錢我就 22 號入左, 但係之後就冇收到回覆, send email 又冇人應 ...
炒飯俠 發表於 5-6-2013 10:04 PM

炒飯俠師兄,之前第一批頭雕唔夠派,翻模師父已趕翻第二批,剛剛你入數的時間去左第二批貨到,師父話好快會有啦,我地一收到會立刻寄出俾你及其餘師兄,大俠饒命:sad:
炒飯俠師兄,之前第一批頭雕唔夠派,翻模師父已趕翻第二批,剛剛你入數的時間去左第二批貨到,師父話好 ...
kfc 發表於 5-6-2013 10:29 PM

KFC 大大, 小弟只係見EMAIL數次都冇人覆, 怕當中有誤會才出POST 查詢, 絕不是催促呀,
如有失禮, 請KFC 大大見諒.:64:
KFC 大大, 小弟只係見EMAIL數次都冇人覆, 怕當中有誤會才出POST 查詢, 絕不是催促呀,
如有失禮, 請KF ...
炒飯俠 發表於 5-6-2013 10:45 PM

唔好咁講!之前沒有買賣經驗,安排失當,我講sorry就真!
唔好咁講!之前沒有買賣經驗,安排失當,我講sorry就真!
kfc 發表於 6/6/2013 02:16

Kfc大,頭雕係咪用TTM22最好?
24/5已入數及this morning已電郵! 辛苦晒 & thanks.
KKWai 發表於 27-5-2013 01:24 PM

KFC Ching, I don't get the heads yet & I just resent the e-mail to your assigned e-mail. Thx.

我的自油色木村丶油模型多年丶自油頭還只是第二個。
果邊嘅劉華post被勁插丶其實我覺得都有七丶八成似。Anyway, 四個工作天就寄到加拿大丶只想再多謝KFC兄和我們分享。

p.s. The TTL body is just for holding the head while I paint it, will be using a HT body once I decided what outfit to go with.
大家好, 之前第一批頭雕唔夠派,翻模師父已趕翻第二批,預計會下星期內發出....請大家耐心等等....
大家好, 之前第一批頭雕唔夠派,翻模師父已趕翻第二批,預計會下星期內發出....請大家耐心等等....
Kfc大,頭雕係咪用TTM22最好?
7仔 發表於 6-6-2013 01:26 PM

我本人偏向木村同朝偉用tm22,劉華同宇用tm21
我的自油色木村丶油模型多年丶自油頭還只是第二個。
果邊嘅劉華post被勁插丶其實 ...
mo.sun.sun 發表於 7-6-2013 10:03 AM

油得好正!雙眼可以加光油可能仲正!有人用我啲頭動手上色好感動!