Toysdaily 玩具日報

[改造交流] (更新) 頭雕五款,翻模已完成......

無間道死忠表示十分無奈.....居然e+先開始玩Figure同e+先見到呢個Post{:1_198:}

唯有期待上色version同期待大大製作第二批{:1_208:}
回復 333# joeblack35

hi joeblack, this is monster, friend of KFC
email sent out again, dun worrk, u r on list.please check hotmail account,

if still havent receive any email from me.
just leave message to 19workshop@gmail.com
十分期待收到實物,到時又可以開工油色了!{:1_208:}
十分期待收到實物,到時又可以開工油色了!
Premiumvip 發表於 14-5-2013 09:06 AM

我都好期待見到師兄及其他版友作品!!
已入數及回覆!好心急呀!大大幾時會寄出呀?
入了數嘅朋友請記得將receipt同TDid,郵寄地址等資料一同電郵到19workshop@gmail.com
確定後本週內開始寄貨,謝
入了數嘅朋友請記得將receipt同TDid,郵寄地址等資料一同電郵到
確定後本週內開始寄貨,謝
kfc 發表於 14-5-2013 08:10 PM

kfc 師兄我都收吾到電郵 , 我既電郵地址係 samcscheung@yahoo.com.hk , 我當時想留無間道華仔同偉仔呢 , 謝謝 !!
回復 336# kfc

收到...THX U {:1_203:}
買定油等油頭{:1_208:}{:1_208:}
頭像被屏蔽
Kennyk 及dvddvdhk,請email至19workshop@gmail.com,monster會跟進的。
已科水,靜候靚頭。:^
吾知日後大家上色後的版本會否拿出黎賣呢?
吾知日後大家上色後的版本會否拿出黎賣呢?
想要無間道一對 + 木村,how much??