Toysdaily 玩具日報

[玩具報告] [多圖慎入]可有記得菜? DX超合金Macross 30週年YF 29 及客串Hottoys mk6&刃馬

舊物新入!
上個月底個RE-ISSUE時先發現有呢隻野, 就拿拿林係NY 訂了..(好,很貴)

PS 成個過程都令我有驚喜, 但到最後UPLOAD上TOYSDAILY時令我很驚嚇, 因為竟然要一張一張相咁CLICK黎UPLOAD
呢個動作以前打XANGA都唔洗啦!
我希望係我唔識用呢個系統先至要搞左咁耐去UPLOAD幾張相同大家分享...我希望係我蠢啦!
PSS 小弟向來自閉, 不語, 內向, 如今因為呢個系統積左好多屈辱而多左說話想講, 而且突然好忿怒貼埋IRONMAN 同刃馬D相上黎.
PSSS 打完一大篇野竟然話內容字元多過10000, 我真係_ _ _ _. (本來打左好多形容, 最後DELETE晒, 只可以換作講: "型")
PSSSS 睇緊電視, 見到一班醫生日日吹水無野做又多人工, 不禁令我講得 少壯不努力, 老大圖傷悲

呢隻係小弟有史以來第一隻超合金. 也是第一隻MACROSS
我仲以為係合金,以為會好罪手, 點知仲輕過 D GK(如最強造型刃馬一體,在最底*)
整體感覺不錯, 造型好有型有氣勢, 變形起黎都好SMOOTH, 唔會甩呢樣果樣
D 關節都幾實, 一格一格啪下啪下, 幾有FEEL
但係D PAINTING手工都係麻麻地, 同我自己不相上下.

PS3 game, 突登買黎FEEL下MACROSS.

我以為會係黑白.

金屬呀!

型.

lazer gun at the back

Ger Mode

金屬!

Metal !

堅型

型.

原來槍管可以蚊出黎, 真係唔知.

第一次變型. 變左足足半個鐘. 搞成咁. 說明書下次寫中文應該會好賣啲.

型.

型.

SIZE

飛彈

擺POST

火力全開

正手抽擊

反手

經典(!?)

四大型棍.

iron man 3就黎上, 順手送埋.
希望男主角裝甲愈著愈多, 女主角愈著愈少

我以為係佢真人既標本.

全陪都係塵.

我DELETE左好多文字同埋刃馬一體個製作過程 先夠''10000''字元.
i hate this system.
我真係想 _ _ _ _

再補返:
因為忿怒關係, 只快揀幾張, 我諗你都對呢D GK都無咩興趣.

最憎鑽窿插鐵. 點解我咁窮?無錢買電鑽?

完美既力學. 三點支撐. 兩腳一腳再加斗篷以作平衡
THIS IS SCIENCE

實色陰影造法

MAGIC. NONO, SCIENCE.

我有油個頭架下, 雖然無人見到.
YF29好正.估唔到只刃馬一體更犀利!
頭像被屏蔽
樓主得閒可以另開新 post 介紹一下 刃馬一體  嘛~~

(依家應該幾難搵...)
有時好野真係唔洗多...大大你呢幾隻已經夠殺..YF 29...真係幾正..但對我來就真的太貴了:71:
very nice buy.  congratulations.
:71:support, all great stuff.
那一隻刃馬真是讚
師兄技術好阿
估唔到都有人喜歡要自己油的刃馬..
未有貼很多相其實因為好多上色缺憾...很醜的 :42: