Toysdaily 玩具日報

樓主: sundaydriver

[分享討論] [蛇叔掘實你!] Revoltech 山口式#131 METAL GEAR PEACE WALKER SNAKE

WAHAHA!!!  我油完都覺得似!!你真係我肚裡面條蟲。。。
sundaydriver 發表於 16-4-2013 02:35 PM

唔知隻眼同淫賤胡迪同超能先生個d係咪一樣size?
如果係的話整多幾對眼神俾蛇叔都好喎~~

warxv 發表於 16-4-2013 02:24 PM

war兄,係咪有野想講呀?你講比我知啦!慢慢講!:78:
唔知隻眼同淫賤胡迪同超能先生個d係咪一樣size?
如果係的話整多幾對眼神俾蛇叔都好喎~~
cliffordchan107 發表於 16-4-2013 02:46 PM

我諗蛇叔哩隻應該係細隻d。。。:67:
我影得唔夠樓主好,自修三件之後睇下有無機會蒲頭....
warxv 發表於 16-4-2013 03:47 PM

你係咪有心事??!講畀叔叔聽丫。。。{:1_238:}
你係咪有心事??!講畀叔叔聽丫。。。
sundaydriver 發表於 16-4-2013 03:49 PM

呢期...D時間好唔準,又時早又時遲,
望住枱面堆"一定"要今日做完的文件又望左半天,一想動手心口就有D悶,有D想嘔又嘔唔出...
warxv 發表於 16-4-2013 03:47 PM

自從 Y 記執笠之後,阿齋影相真係成熟o左好多~~~~:78:
呢期...D時間好唔準,又時早又時遲,
望住枱面堆"一定"要今日做完的文件又望左半天,一想動手心口就 ...
warxv 發表於 16-4-2013 04:03 PM

咁唔係辦法。。。一定要食護舒。。。呀!係護心寶!!!:67:

認真,工作永遠都唔會完。。。得閒上黎傾下偈,個人都平和好多!!
你睇下魔魔就知啦!!!
:DD
自從 Y 記執笠之後,阿齋影相真係成熟o左好多~~~~
Garycharm 發表於 16-4-2013 04:08 PM

完全係9唔搭8。。。{:1_224:}
魔魔你去瞓下先啦。。。{:1_231:}
回復 54# sundaydriver

最麻煩係,我睇住堆AV完全想唔到有邊套想DOWNLOAD...
結果望左半人都係仲未有心水...個人感覺好空虛,好寂寞,好凍...
回復 54# sundaydriver
仲有魔魔條友本身根本就係放棄工作,縱情淫樂,同佢上唔上來關係唔大!
回復  sundaydriver

最麻煩係,我睇住堆AV完全想唔到有邊套想DOWNLOAD...
結果望左半人都係仲未有心水. ...
warxv 發表於 16-4-2013 04:27 PM

我地ALE一定會推介麻美畀你!!!{:1_208:} 確係近期不二之選!!!
更何況。。。。
http://menclub.hk/women-relationship/asamiyuma
回復  sundaydriver
仲有魔魔條友本身根本就係放棄工作,縱情淫樂,同佢上唔上來關係唔大!
warxv 發表於 16-4-2013 04:29 PM

我就放長雙眼,睇佢淫得幾耐!!{:2_286:}
完全係9唔搭8。。。
魔魔你去瞓下先啦。。。
sundaydriver 發表於 16-4-2013 04:24 PM

Totally agree.