Toysdaily 玩具日報

動漫MARK VII 與 IRON MAN 3 PROMO 限量MARK VII

回復  Pixiv

.無計
魚與熊掌豈能兼得
alanwongho 發表於 14-4-2013 10:21 PM

haha…真係無計,最攪笑係黑人頭盔頭雕,我反而有兩個,1個係war machine,另1個係mark 2 2.0
回復 61# Pixiv

如果MARK 2個頭雕係TONY就好啦:34:
mark 7 戰損無機會訂,希望會由1-7出過合金底褲唔甩色版啦~
唔益炒家係我宜家玩FIGURE的宗旨, MARK VII個戰損係好好好好靚, 但天價益炒家就無謂, 一人養佢地一隻, 佢甩哂貨又有錢賺又KEEP住炒下隻下下隻...永無休止

以上為個人意見, 並不代表我以外任何人立場, 不喜請插
個價癲到咁!~留比南亞人仕玩{:1_225:}
入到鋼2無再入,所以無入乜七,已經六隻了!不過見合金就無計,又入了...

其實乜七真係幾好,不過同四同六無太大突破
入到鋼2無再入,所以無入乜七,已經六隻了!不過見合金就無計,又入了...

其實乜七真係幾好,不過同四同六無太大突破
有訂動漫mark 7,有戰損,有頭雕!一牛半野,抵玩,見到戰損版800隻炒到上4牛,放棄了,買嗰個真是有$無地方洗{:1_222:}
頭像被屏蔽
回復 69# kenneth000

始終都係鐘意可換甲既IRONMAN:71:
淨係會訂返mk6既合金,如果出的話
回復 71# joshuakit

底褲如果係合金製, 相信會吸引好多
不過要睇做唔做到
唔會買, 有動漫版又整多隻既話, 晒地方, 晒錢...
唔執著, 唔會支持炒家, 唔會支持南亞!
如果明白人生係有好多嘢係擁有唔到.....咁多一隻同少一隻有乜所謂,
所以何必用自己 d 血汗錢去養 d 無建樹既炒家.