Toysdaily 玩具日報

動漫MARK VII 與 IRON MAN 3 PROMO 限量MARK VII

後追係玩1比6既經典動作:75:
MARK V同MARK II 2.0都係後追的, 好彩係接近原價入
依家BID 番 戰損就後悔啦. 其實現場睇番MARK 7, 少左膊頭兩舊就無正常板咁好.
我覺得MARK 7 動漫, HT 會整番90度出掌
回復 48# maxy2k

其實我覺得MARK VII同其他紅金色既IRONMAN分別在於MARK VII 加厚左D甲
,可惜戰損版無晒D厚甲, 失去左MARK VII的味道
Mark 7 BD版,有緣無份!:$
回復 50# ccwai640

唔緊要
大把好嘢等住你
回復 51# haha_muse

相信 TONY STARK IN WORKSHOP版已經有排玩:43:
回復 52# alanwongho

我都有訂
有專用素体,
又有盔甲散件
呢隻真心正
回復 53# haha_muse
最正係後期有改左頭雕同加返右手手甲:71:
話時話,隻armor test ver 仲未cut 訂!要訂的真的要快去訂!
回復 55# oxford
我估收訂收到上畫之後, 一定好多人睇完之後都會訂:73:
回復 54# alanwongho

HT有時又幾聽民意嘅
回復 57# haha_muse
經過IRON MAN 3系列開始之後, 確實係有改善:$
已訂mark 7,所以無去再排戰損mark 7 ,呢啲限量嘢又要排隊,真係咪攪,加上本身都唔平,留錢訂左mark 42好過…呢隻戰損係正,仲要係臨尾tony由太空跌返落地球個爛look,地台又正,又有頭盔頭雕,我得隻mark 4,隻動漫mark 7 又係跟個無頭盔頭雕,所以到而家都無個有頭盔頭雕,吹賬!!
回復 59# Pixiv

.無計
魚與熊掌豈能兼得:49: