Toysdaily 玩具日報

想請教各位hottoys 既ching~

Reeve版 Superman
1)至愛所以偏心 2)Superhero啱哂樓主 3)$$正常 4)質素唔錯 {:1_208:}
臨近iron man上畫唔好買,好多無知玩家死買爛四抬高晒個價,蟹貨mk ii同mk v都貴左,冇記錯mk ii正價!$*)
等遲d iron man熱潮過晒先上啞苦搵呢兩隻啦
我推介the first avengers既美國隊長,大約!!))就有,或者買dx10 terminator t800,有可動眼同發光地台,呢隻冇乜人要,都係大約千四蚊正價到咋{:1_220:}

重覆左......{:1_237:}

重覆左.....{:1_237:}
回復 14# Pang219

"漏油"小弟就唔係好知... 只知D膠皮擺得耐(幾年)有機會裂....
DX12用的物料係唔同的.. 係類似布料加一塊塊膠甲... 相信唔會有以上情況
係呀...小弟都唔會高追任何炒貴左既野... 所以都recommend 樓上各師兄推介的, 價錢合理 :71:
等我搵下有冇2手dx06同mms71先~
真係好正~:54:
dx06都唔係咩英雄, 最佳便宜英雄當然首選超人啦~
頭像被屏蔽
回復 23# 超港人

都已經越玩越多飯.......{:1_224:}
無得救~
頭像被屏蔽
回復 25# 超港人

今日經過望多兩望........
魔街理髮師同mms147都好正......:70:
魔街理髮師.平.靚.正{:1_205:}八魚半
小弟末玩過hottoys,吾知適通常一隻現貨要幾錢?:64:
回復 28# smallmac98

要睇你想買咩,i.e. Goblin, Tracker Predator呢兩隻 7xx 到啦, Captain American 900左右; 其他ge 1200 - 3000 不等 (Predator, Batman, Ironman etc.), 其實1600以上ge已經系炒價, 底唔底因人而異啦
頭像被屏蔽