Toysdaily 玩具日報

查看: 9843|回復: 39

想請教各位hottoys 既ching~

玩左咁耐玩具,對日本市場真係有d失望...... 所以最近開始轉左玩lego,另一條不歸路.......{:1_224:}
但其實一直都想試下買隻hottoys黎玩下,又成日聽d ching話"漏油"、"熔"、"裂皮"等,好似好難保養咁.......
所以諗住買隻平平地既可以擺下同影下相,請問各位ching有冇好推介,二手既都唔緊要,平就得,最好係batman個類英雄人物~

captain america 同 iron man mark ii / v 都係 good choice
batman 無可能平架啦
要平靚正.... 個人推介魔街理髮師~
全新個價都好抵... 可以在"丫虎"望望~  質素又高
唔知其他師兄有咩心水 ??
唔該兩位ching
啱啱睇緊魔盜王dx06~好似幾正:love:
不過有冇咩網可以睇到原價??
參考下都好~thx
DX 06
絕對係好野 , 又靚又多野玩
其次我會推薦 CLASSIC PREDATOR , 不過唔知你岩唔岩FEEL
DX06 係 HT 公認既傑作 !! :71:
無記錯原價好似15XX ... 而家都平左 ~
.超人都唔錯:57:
回復 5# petergpm333

CLASSIC PREDATOR
個投影好正wo~~
1989 batman 正,價不太貴{:1_197:}
DX06 $15*)...我都有...真係好正.....
DX08 JOKER...之前問過Y拍...有人12XX都想放....都好正
哇......好多好正~好難揀~~:shy:
BATMAN MMS71 原價幾錢架??
回復 12# Pang219

BATMAN MMS71 原價好似$9XX ?
呢D舊款膠皮 figure 可能會有樓主所講既保養問題.. 又比人炒貴晒
質素比而家出的DX12差好遠... 始終技術不斷進步
回復 13# edward_leung

不過dx12貴好多ar.....:70:
其實咩係漏油??
新既唔會??

thx:52:
抵玩而高質
DX06係不二之選