Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: Somebody_Ex

[分享討論] SHF 分享會精選 vol.127~~~幪面超人四號~~~Riderman

高矮不一係上一次 Super 1 分享帖都提過~~~不過就當係演員有高有矮咁睇咪算囉~~~係呀~~~好快就齊人添~~ ...
Somebody_Ex 發表於 10-4-2013 10:42 PM

唔知有冇可能會限/魂限表情件~~~~~:58:

如果出robo rider同bio rider,極有可能會翻新black&RX~~~:handshake:
始終都係昭和年代造型最好,家陣平成真係好肉酸。
Mcfarlane 發表於 10-4-2013 09:19 PM
平成有啲都唔錯架~~~古迦~~~亞極陀~~~G3X~~~Gills~~~Dark Kiva~~~W FJ~~~響鬼~~~~Gatack~~~都係我鍾意GE平成拉打設計~~~~:43:
等緊你張昭和拉打合照
cchong420 發表於 10-4-2013 11:50 PM
一言為定~~~~:he:
昭和系果然冇令人失望, 呢款真係好好玩!

靜待 "X" 降臨
big9kan 發表於 11-4-2013 12:54 AM
X 之後有 亞波羅~~~~真係經典~~~~:$
Good product, if sic can have the decade version riderman is good.But shf riderman is also good{:1_2 ...
kelvson 發表於 11-4-2013 02:13 AM
THX kelvson 兄支持~~~~~:77:

{:1_221:}  Day 1買SHF,就係等榮光之七人!

爭一隻...
Support Some大。
合照果張好正~
我都期待7月的Shocker戰鬥員 & 舊一號。
Lobo 發表於 11-4-2013 06:43 AM
儲舊拉打好似好快就攪掂咁~~~~:73:但儲新拉打一個超人都成十幾個型態~~~真係想死~~~~:26:
唔知有冇可能會限/魂限表情件~~~~~

如果出robo rider同bio rider,極有可能會翻新black&RX~~~:ha ...
pein 發表於 12-4-2013 12:34 PM
RX 生體同機體真係望穿秋水~~~~:handshake:幾時好似亞波羅咁畀個驚喜我呀~~~如果出魂限會好啲~~~唔使出去撲嘛~~~~:62:

在此再多謝各支持本帖的朋友~~~呢個禮拜又忙番啦~~~turbo 要停一停啦~~~~:80: