Toysdaily 玩具日報

樓主: captainamerica

[分享討論] Hot Toys - The Bat

Money is not a problem!!!!!
回復 13# toms110

1/12 the bat相信應該係會出, 但西裝Jim Gordon就好難講....
但之前講過,架1:6 The Bat,
成本要好多萬,我諗唔會多人買呱...!!!!
回復 18# kafai1978

出一架成本當然高,開發,雕模,開模
但量產的話成本就會大大下降
盒仲大過架單車.................
個個 ? 你見到有咩 /? 我 so far 剩係見到一個 post 係咁, 就算係咁又點 ? 你係 TD 菅理員 ?
berndy1111 發表於 10-4-2013 11:14 AM

條友2013年3月20號先登記,呃下post之類都正常既,哈哈
HT如果出1:6的話 我一定買 哈 哈
你敢出我敢買
1/6 the bat

1/12 唔湯唔水,比例唔夾就不如買再細隻D
andrew_wongyk 發表於 10-4-2013 12:23 PM

1/6可能要萬幾,而且咁大,得你或者三五十個人買,HT計過先唔出啦....
但極同意1/12多餘,反正唔出1/6就再出細D好過,因為1/12都係好大......
回復 23# neo.L

可以悭返五買
HT如果出1:6的話 我一定買 X 2
(如果用組件的話 , 就唔駛咁大箱 , 當然離唔開有金屬部份啦<合金 )
回復 25# azraelho2013

&#21873;∼我都係諗組件係可以縮小包裝!
而家係睇HT肯唔肯出!玩家最大考慮應該係價錢,若果價錢真係大件夾抵食,話屋企冇位放既ching點都會整到個地方&#22175;放隻The Bat!
1/6 the bat 模型都唔錯
但之前講過,架1:6 The Bat,
成本要好多萬,我諗唔會多人買呱...!!!!
kafai1978 發表於 10-4-2013 01:03 PM

我以為全部膠會唔方貴tim..
1/6可能要萬幾,而且咁大,得你或者三五十個人買,HT計過先唔出啦....
但極同意1/12多餘,反正唔出1/6就再 ...
neo.L 發表於 10-4-2013 05:26 PM

其實計埋外國應該都唔小人買
原本都想入返隻,但舊年去過動漫展見到實物:50:再有愛都覺得
太大部了