Toysdaily 玩具日報

查看: 11912|回復: 38

[分享討論] Hot Toys - The Bat

captainamerica 發表於 10-4-2013 09:51 AM

樓主, 得張圖, 字都無個, 想表演咩呢?
日本官網有三張,
有一句日文字,
我唔識日文,但睇落似係話佢到左日本。
應該係日本有function
HT 1/6 THE BAT SHIPPING TO JP:

肯定不量產,但1/12則有機會。
頭像被屏蔽
頭像被屏蔽
呢D size只有古天x可以買得到!
樓主, 得張圖, 字都無個, 想表演咩呢?
audiokids 發表於 10-4-2013 09:56 AM

我留意左你好耐, 你咩人都小架喎, 你咁叻你唔開 post ? 宜家人地 share 下 d 野唔得 ? 個個都睇過 ? 你食左藥未 ?
我留意左你好耐, 你咩人都小架喎, 你咁叻你唔開 post ? 宜家人地 share 下 d 野唔得 ? 個個都睇過 ...
berndy1111 發表於 10-4-2013 10:57 AM

咁個 post 入面字都無個, 想 share 咩呢? 我唔知你點睇, 但我覺得如果個個師兄既 new post 都係得張圖, 字都無個, 咁都叫正常, 咁我認我唔正常囖.
咁個 post 入面字都無個, 想 share 咩呢? 我唔知你點睇, 但我覺得如果個個師兄既 new post 都係得張圖, ...
audiokids 發表於 10-4-2013 11:01 AM

個個 ? 你見到有咩 /? 我 so far 剩係見到一個 post 係咁, 就算係咁又點 ? 你係 TD 菅理員 ?
官網係話HT史上最大嘅載具終於到達日本
你敢出我敢買
1/6 the bat

1/12 唔湯唔水,比例唔夾就不如買再細隻D
1/12 其實已經算講左會出, 之前milk 有講
嗚門 發表於 10-4-2013 10:28 AM

HT係有講過1/12 the bat會出, 但唔好因為Milk雜誌講過而信, 因為呢本野成日老吹(介紹HT新品時){:1_204:}
1/12 都唔細隻 但又同唔到隻1/6 batman一起display 單一架飛機真係唔知買黎做咩 量產1/6我念其中一個最大難題係點拿貨 ht如果量產到 相信大把人買得起 都唔剩係得古x樂{:1_208:}
香港大把玩figure嘅有$$人!!