Toysdaily 玩具日報

[新品消息] Captain America: The Winter Soldier

盾係TONY老豆整, 應該得一個, 今集無情情又出咗個藍盾???

片未果個單眼老係邊位????
盾係TONY老豆整, 應該得一個, 今集無情情又出咗個藍盾???

片未果個單眼老係邊位????
gumng 發表於 6-4-2014 08:12 PM

ching long time no see
片尾單眼我估係faceoff 版 ca個位綠衣壞人
一個盾都咁多野爭論...
CA盾就由頭到尾,用黎用去都係嗰個黎,
本身其實紅白藍,套戲一開始係潛入行動,所以用左藍貼紙遮住搶眼既紅色(呢點應該係彌補返之前CA1中CA俾人話搶眼紅藍盾都潛入到hydra基地既bug
之後中盤因為同WS打完,個盾花到差唔多無哂色變成銀色
Emily Vancamp
https://www.youtube.com/watch?v=yGwBXZq3ZAY
Macross長谷有洋 發表於 3-4-2014 09:34 PM

好得!!:46::46::46:
ching long time no see
片尾單眼我估係faceoff 版 ca個位綠衣壞人
snake888 發表於 7-4-2014 01:52 AM

YES!! LONG TIME no SEE GUY!!
仲有無寫BLOG先?? 你已經成為失蹤人口了!!
隊長格鬥力真係最強!!d打鬥設計得好,場場都精彩。同埋戲亦表現出佢既凝聚力,it is Captain's order!!

最可惜2D場少,只能看3D,而3d真係無用,仲阻住睇打鬥,唯有得bluray再睇 XD
我自己反而覺得cap1好睇d, 感覺cap2動作同故事都大o左好多, 不過cap打得幾似成龍哈哈~ 而故事我覺得太過跨張 (講得太大), cap1比較有血有肉, 實在~ 但falcon個角色好搶, 最喜歡係佢~ (未睇之前就覺Winter soldier最型的~)
隊長個盾點掛起背後?睇左幾次都睇唔出,又唔係咩住...
頭像被屏蔽
回復 220# pandaphia

quicksilver & scarlet witch
尋晚睇個個都係睇完第一段預告就走,全場淨番我同個fd留到最後:x
回復 222# mokfung1985

我都想睇到最後,不過膀胱就黎爆,焗住走……
回復  mokfung1985

我都想睇到最後,不過膀胱就黎爆,焗住走……
天涯孤客 發表於 9-4-2014 02:48 PM

我都係:34:
所以睇完之後點幾鐘喺荃灣搵左半個鐘廁所:79:
差D為左隊長瀨尿:34:
回復 219# carton1216

肩帶背部有類似磁力的吸啜效果,吸住個盾; 都解釋到隊長個盾會回來的疑問,手套都有類似功能,神盾應該有能力做到哩D裝備:71:

現實D個盾有D位都係後期CG加工!:DD
尋晚睇個個都係睇完第一段預告就走,全場淨番我同個fd留到最後
mokfung1985 發表於 9-4-2014 01:50 PM

都係得番我地兩個O係度等...

不過睇到果幾秒, 我睇到兩樣野.... 唔知係咪暗示左D野呢......