Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: Somebody_Ex

[分享討論] SHF 分享會精選 vol.sp~~~月面作業可變動力機械~~~Power Dizer

呢隻可動係做得唔錯,對腳好靚:71:

BTW我想佢出VEHICLE MODE...咁就可以重現劇場版FUSION VS天地雙龍
Support!! Some大影到佢好吸引,若非魂限,我都想入呀...
EricBanana 發表於 8-4-2013 12:36 PM
謝 EricBanana 兄支持~~~~:77:如果唔係魂限我諗又係一件蝕到入肉GE死貨~~~~:34:
空間問題只能入盒玩版
yugi 發表於 8-4-2013 02:48 PM
細過一個鞋盒~~~唔算好大盒啫~~~~:74:
犧牲變形果然還是有價值的?

話說我挺喜歡它的, 可惜它出場太少了, 而且明明拉打和機車的造型是火箭和穿梭 ...
手榴蛋包飯 發表於 8-4-2013 06:05 PM
謝手兄支持~~~~:77: 出場少都無計~~~要控制製作成本~~~造一次電腦特技都要幾多錢~~~:DD
呢隻好似出得ok
可惜定價真係
saga522 發表於 8-4-2013 06:10 PM
值唔值真係見人見智~~~就咁睇都要幾多工序下~~~:)
謝 EricBanana 兄支持~~~~如果唔係魂限我諗又係一件蝕到入肉GE死貨~~~~細過一個鞋盒~~~唔算好大盒& ...
Somebody_Ex 發表於 9-4-2013 06:25 PM

我家中現在連一個鉛筆盒也放不下:help:
呢隻可動係做得唔錯,對腳好靚

BTW我想佢出VEHICLE MODE...咁就可以重現劇場版FUSION VS天地雙龍
accelryu 發表於 9-4-2013 01:18 PM
對腳我都好滿意~~~~:78:出埋 vehicle mode 可能性會係一半半~~~魂限真係咩都出得~~~:DD
我家中現在連一個鉛筆盒也放不下
yugi 發表於 10-4-2013 09:46 AM
係香港邊個屋企會有好多位呢~~~好多朋友間房都塞到爆咗~~~{:1_224:}

在此再多謝各支持本帖的朋友~~~~:)
咁貴定價但無得變型, 好 Down{:1_198:}
笨大慳水慳力到連變形都唔整埋佢{:1_214:}
好正,唔知wizard條龍會唔會都咁出呢?
咁貴定價但無得變型, 好 Down
gl_edmond 發表於 10-4-2013 10:45 PM
SHF 向來以型態著重多啲~~~可變型近期只係得痛車可以~~~~:74:
笨大慳水慳力到連變形都唔整埋佢
cchong420 發表於 10-4-2013 11:48 PM
笨大特色嘛~~~~~:54:
好正,唔知wizard條龍會唔會都咁出呢?
kelvson 發表於 11-4-2013 02:27 AM
真係出龍就厲害啦~~~~~:$
Somebody 兄買左呢隻, 要浮上面十扑吓~!! :he::he::he:
Somebody 兄買左呢隻, 要浮上面十扑吓~!!
Kenshiro 發表於 13-4-2013 12:07 PM
Kenshiro 兄真係好耐無上水啦~~~多謝支持~~~~:77:
some大影得好靚呀:35: 呢隻認真做得好有心思!:love: 抵入!:)