Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: chungyuihing

[分享討論] 亞洲頭雕 HT vs EB

呢個POST有POINT, 尤其睇完個大貨LESLIE頭, 真係KEEP倒個辦O既水準... 一樣唔掂. 但點解呢個明踩HT場O既POST TD唔移走咁厚道O既?!{:1_215:}
堅叔..何家勁..任達華都是超水準{:1_226:}
回復 16# darknight

1) 冇踩場,雖然我撐EB得嚟都算中肯
2)EB有後起之勢, 而TD亦唔係HT全資附屬,點解唔可以討論兩廠優劣?
C兄, 仲有兩隻令人fuxk fuxk 聲ge city hunter,
o甘ge質數, 都夠膽收呢個價, 但又有大把人訂同買, 吹咩?
我地都係好好地過自己ge生活吧啦,
HT條友睬你都傻啦~
回復 19# kingeltshan

咁City hunter屬動漫類別嘛,EB隻鬼武者俾我list埋因為佢係用金城武做嘛,即係動漫杯茶一向Medicom雄霸一方,HT就當然唔甘心要沾手啦
回復 16# darknight

TD版規,唔適合會刪除!
Sorry! 係唔適當嘅會刪除!
回復 22# HTK

討論ㄧ下貨品(12"figure)優劣都不適當?咁呢度唔係12"討論區咩?
无可否认,EB  - 亞洲人的头雕比较吸引人。
留意, eb ip man,風雲個期大貨同官圖差好遠。。。
Hottoys 就一時時, 笑面龍我覺得正