Toysdaily 玩具日報

[分享討論] 新手試作 半lego Ironman 3 及 Ironman 2 部份場景

Ironman 3 Trailer 飛機爆炸 Ironman 逐個救飛出機外的乘客 {:1_224:}

件甲重係 Mark 6,側側身唔多覺~ {:1_238:} 格機係國產"小魯賓"。 1魚6草真係物超所值{:1_223:},但D膠有無毒我唔知.... {:1_222:} 個Ironman跟loki同Hawkeye有架shield車果set.

Ironman 2 Tony Stark 忽發奇想要臨時渣賽車~ {:1_226:} 一樣,除了Tony頭和阿Hawkeye頭髮,其餘國產,盛惠2魚3草~ {:1_225:}

-------------
唔好以為我只玩國貨, 其實好野比細路玩, 自己玩Cheap D 或 Cheap 野~ {:1_237:} (太多錢比左HT....) {:1_217:}

問老細原來小魯賓後來居上, 多配件, 多組合, 抄韓國. 又抄得幾鬼好喎~ {:1_238:}

左右自由開合, 堅正, 謝欣賞~ {:1_221:}
方程式唔錯,話說IM3 LEGO已經出咗!3款都有
回復 2# ChrisLamXYZ

三款係有飛機果幕? 我想要mandarin炸屋企個屋企又想要”窩物煎”, 掙扎中{:1_206:}
掙扎:58:

buy all 3 is still affordable:75:

回復 3# darknight

係直昇機炸屋果幕:71:

密仙散買番來咪得;雖然可能都上百一隻:DD
回復 4# ygat2005

比Ht吸曬d錢,唔甘心,但無計.... 玩多些lego算。{:1_206:}
回復 5# ChrisLamXYZ

我都想要,不過好似無曬...{:1_201:}