Toysdaily 玩具日報

查看: 11160|回復: 3

[玩具攝影] Castle 70400 Forest Ambush. (見人玩我都入盒玩)(加短篇)

Castle 70400 Forest Ambush,90 餘零件,2013年推出。
我班搞積木嘅朋友,全部都係搞Castle系列,我都買盒細嘅嚟試下。:34:
入邊有四隻人仔兼一隻狗仔,人仔分別係兩個藍獅兵同兩個紅龍兵。
一個寶藏箱拖車同埋一個有機関嘅樹林仔。

呢個騎士有一把劍同埋一個盾。

頭盔閃令令。:handshake:

只得一個表情。

另一名士兵。

一直都想講,呢個頭盔好似飛碟,哈哈哈哈!:34:

兩個藍獅兵都只得一個表情。

紅龍騎士,有一把斧頭,一把弩。

背後水印仔細。

好似唔係幾開心...

奸笑表情。

一把流星錘同盾。

背後水印唔同。

缺一隻牙個樣好搞笑。

驚嚇嘅表情。

德國牧羊犬一隻。

完全冇關節。

寶藏箱拖車一個。

唔明點解車盤係藍色...?

金杯一隻。(聖杯?)

箱入邊有一堆金幣,三粒寶石,一個金杯。

有機関嘅樹林仔。

内部。有武器架,可以放飛彈。

請到本人以下嘅link遊覽更多70400嘅圖片:  http://opelouistoyscollection.bl ... rest-ambush_24.html  :77:

The Forest Ambush.

The Forest Ambush. (短篇故仔)

請到以下嘅鏈接睇短篇: http://opelouistoyscollection.bl ... sh-short-story.html

多謝觀賞!:77:
一睇到個個寶箱, 真係童年回憶番哂黎
回復 3# wilson3a10

哈哈哈,Lego積木造就咗我哋好多嘅玩具回憶。:34: