Toysdaily 玩具日報

[詢問] 請問可以如何欣賞3A 產品

或者可以了解下佢既設計師Ashley Wood

Ashley Wood係當代一個插畫大師, 作品有超強個人風, 塗鴉+油畫, 佢係歐美市場好出名, 人設亦好出色, 可以幻想下, 外國玩家能夠擁有佢設計既人偶係一件幾興奮既事,

大家都知既METAL GEAR SOILD既插畫, 就係出自佢手

頭像被屏蔽
唔好勉強啦,玩自己喜歡的

純自己個人感想,無意得罪任何人,非HT粉絲.

3A =
一雞幾百味 =
七色戰隊 =
在還有市場時,搵到盡,搵到自己的作品爛晒為止.

ps.
真心覺得3A的舊化係好正的.
亦真心覺得3A係一間無誠意的公司
次次D野都一樣! (真係一模一樣)
藝術品!?...算把啦. 連日本戰隊系列都不如.

當然,購買人偶是純個人選擇,世上沒有絕對品味 ,(北韓境內除外)
回復 19# joeyip

很喜欢3a,但也同意你的讲法
其實如果3A唔係出來出去都係果幾個樣的話,我都覺佢D野幾靚,特別係服裝。
百貨應百客.......
個人鐘意3a野結構簡單,無多餘配件,擺pose型。

我都有玩3A,佢D嘢真係可以"玩",唔係影兩三張相就入櫃嗰隻
我都有玩3A,佢D嘢真係可以"玩",唔係影兩三張相就入櫃嗰隻
hmsam76 發表於 5-4-2013 10:50 AM

十分認意C HING 講法。 我係得3A D FIGURE可以唔洗長期罰企。 其實佢間唔中係有D好野ga. 但係始終原創故事,D公仔又卡通化, 好難同其他比。  可能真係要鑼過上手玩先感覺到。
你唔識欣賞唔代表唔好,
HT 都係好無誠意,又係iromman, 再唔係batman/joker
跟住又再鐵血.....呢D係誠意???

快D去排隊啦,今日佢又比隻戰損你排啦,點解唔可以上網買呢?

做左VIP咁耐,睇住佢惰落,折扣無了,補養又呢又路......風水輪流轉,
以前人偶既發展分三PART, 軍事/潮流/電影

係我玩人偶既年代, 係21世紀/DML/BBI稱霸既時期.....個個玩軍事 ...
jura 發表於 5-4-2013 08:11 AM

師主好神心 !! 此井中蛙勿救
HT 係比啲鐘意喺街排隊嘅人買嚟炒嘅;

3A 係比啲唔鐘意企街排隊喺屋企玩嘅。
已經吾玩ht~因為次次都影兩張相就入櫃. , on膠膠幾粒鐘排隊,d散件,手形,機本上係垃圾,永遠吾會換 , 屋企人永遠吾洗諗住可以拎黎玩 , 只可以睇,吾可以玩 , 我不如睇戲睇相好過.
waste my money ,
--------------------------------------
3a 可以一家大細玩 , 好開心, 沒多餘散件 , 喜歡又可以diy一下 , 幫佢舊化一下.
帶出街又ok.
質數永遠在前步

-------------------------------
無意得罪ht fans~
每個設計師都有自已風格,同一個人設計,作品都有同一風格,其實有好多figure designer 都係咁 kaws, michael lau, unkle.  難和HT 電影 figure 作比較, 因HT 電影 figure不是佢地design,HT只負責製作。
你可比較 Real Steel, METAL GEAR. 3a出得幾好