Toysdaily 玩具日報

[玩具攝影] 【翼之館】 超級機械人大戰 T - 第一話 始動! 新宿激鬥!

背景/場景好正呀!!!!
支持!!!!!
D場景同相好正{:1_226:} SU{:1_226:}PPORT
SD size啊!機戰就係要SD size!!
期待下集~
『超級機械人大戰』 一個對電玩及玩具界舉足輕重的一個經典。你還能記起初次接觸機戰時的震撼嗎﹖我自己也曾 ...
翼. 發表於 4-4-2013 12:57 PM

正到無朋友{:1_208:}
超感動! 多謝各位支持! 現在我也正努力設計下一話的發展~
如果各位大大有什麼建議~ 歡迎 PM 我~ ^ ^

回復 15# 36韜

哈哈~ 我自己都非常喜歡大空魔龍~他也會成為呢個劇重要的一員啊! 放心!!  嘻
敬請期待

回復 10# ray文

ray文兄~ 很久沒見了~之前一直也在忙~但依然有睇你的玩具報告呀!

回復 5# hamsterking

說得好! 這就是今集的主旨了! 能力不在於你擁有什麼! 在於你想創造什麼!

回復 4# motestx18561

多謝師兄的建議! 看看我之後還有沒有時間組裝上色吧 ^^
期待下一話
super正:71:
good story, support!!!!!!!!
mark已book, 要追黎睇!!!!
支持機戰!!!但點解冇三一同埋萬能俠呀:no:
寫得幾好,怕太生硬可以試下用漫畫戈種形式,咁就唔洗寫咁多描寫,問題係,如果只係有SD比例既玩具,范圍會唔會太少
:handshake:Very nice photos!!!
場景好正呀大大....有機會都要造一個先得:71:
期待下一話呢:$
好正啊:71:
有趣 .... {:3_137:}
場景一流!! 拍得好!! {:1_208:}