Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: Somebody_Ex

[分享討論] SHF 分享會精選 vol.125~~~融合騎士~~~Fourze Meteorfusionstates

估唔到可以連埋其他FORM GE武器一齊玩, 因為無睇電影. 推 !
最正機械衞星 XVII 就是大鐵人17
SOME兄,你仲可以儲齊所有SHF,我真係好佩服。
destiny 發表於 5-4-2013 01:23 PM
Fourze 洗濕咗個頭嘛~~~~:oh:Wizard 就開始無儲啦~~~~:51:
仲未搵到套電影睇, 隔咁耐睇怕黑色隻BOSS都唔會出...可惜AGAIN
threeeye914 發表於 5-4-2013 01:43 PM
Black Knight 我諗佢唔會出埋咁衰呱~~~~即係之前出咗撫子但無出到未來幪面超人 Aqua ~~~:62:
呢隻D色襯得幾特別,可惜外型還未能接受~
EricBanana 發表於 5-4-2013 06:51 PM
咁多隻 Fourze 呢隻出場算型又好打~~~配色都唔錯~~~~:43:
估唔到可以連埋其他FORM GE武器一齊玩, 因為無睇電影. 推 !
Anfernee615 發表於 6-4-2013 12:15 AM
套戲簡單明快~~~有機會睇下呀~~~PPS 都有架~~~:43:
呢隻fourze有meteor上身正好多:71:
不過對眼有D畫蛇添足...

btw,見到呢隻色就諗起響鬼:he:
中毒版四仔:x:x:x
最正機械衞星 XVII 就是大鐵人17
linglingkei 發表於 6-4-2013 09:58 AM
就係呢啲懷舊特攝令我睇得開心~~~~新嗰套有閃電超人同伏魔三劍俠又係好正~~~期待出埋 SHF~~~~:$
呢隻fourze有meteor上身正好多
不過對眼有D畫蛇添足...

btw,見到呢隻色就諗起響鬼
攝影_基 發表於 7-4-2013 03:01 AM
係呀基哥~~~~隻色又幾似響鬼~~~~~~:71:
中毒版四仔
cchong420 發表於 7-4-2013 10:11 AM
完全無中毒~~~~~仲係超級甜添~~~~~{:1_214:}

在此再次多謝各支持本帖的朋友~~~:77:小弟呢排發咗神經開 turbo 出帖~~~唔知可以持續幾耐呢~~~~:shy:
呢套電影版相當有睇頭...要再3回味:71:
呢套電影版相當有睇頭...要再3回味
老文 發表於 8-4-2013 03:17 PM
估唔郅老文兄同我一樣返睇咗幾次~~~~~:DD