Toysdaily 玩具日報

樓主: Somebody_Ex

[分享討論] SHF 分享會精選 vol.125~~~融合騎士~~~Fourze Meteorfusionstates

Some大出帖{:1_220:}
呢隻真係出得幾靚:love:
Some大無買大黃蜂咩??
some大:71:

大黃蜂唔出其他形態真係幾可惜....無得重現劇場版最後大戰....:26:
GOOD~!
精釆的分享~!!:71:
Always support you Some大
隻Fusion States除咗對眼唔太靚之外,其實整體都唔錯~~~都係等價錢回 ...
leoyam0625 發表於 4-4-2013 06:55 AM
THX leo 兄支持~~~~~:77:不過我驚佢唔識回落反而升呢~~~~小心睇住個價呀~~~:60:
上色同素體都非常好,只係對眼係敗筆~~~~~
pein 發表於 4-4-2013 10:14 AM
對眼我都接受GE~~~~用黎影相幾方便~~~唔使打太多燈都夠光~~~:DD
Fourze 雖然造型不是太討好
但勝左多PARTS可以換
師兄只差一個形態, 加油!
hamsterking 發表於 4-4-2013 12:08 PM
Fourze 因為洗濕咗個頭~~~焗住要儲埋佢~~~差一個就 KO 啦~~~{:1_224:}不過魔法師就順利 Skip 咗~~~~:)
推呀 ! 好耐無見啦 some兄 !
Anfernee615 發表於 4-4-2013 01:43 PM
係呀~~~真係好耐無出帖~~~~其實我對上重有超人亞鄉~~~天地雙龍出咗帖~~~有興趣可以支持埋小弟架~~~:77::shy:
複眼同官方公佈有出入, 又係b社繼claws之後另一悲劇{:1_216:}, 令本身唔錯既成品大打折扣{:1_222:}
都係e隻抵玩d
雖然都是限定{:1_201:}
下隻加雪橇同火箭...加油呀
always support ..........good post !!!!!!!
May be next fourze included with new head
chal 發表於 4-4-2013 01:54 PM

個頭真係咁差咩~~~:Q
Support some大 post! These figures look great. I like the movie, however will pass these figures thi ...
squll 發表於 4-4-2013 03:31 PM
套戲又簡單又有懷舊又多打鬥~~~~確係睇得開心~~~:43:公仔唔買就算啦~~~:78:
SOME兄,你仲可以儲齊所有SHF,我真係好佩服。
仲未搵到套電影睇, 隔咁耐睇怕黑色隻BOSS都唔會出...可惜AGAIN
Some大出帖
呢隻真係出得幾靚
Some大無買大黃蜂咩??
saga522 發表於 4-4-2013 07:07 PM
謝 saga兄支持~~~~大黃蜂我有係度~~~又係未開封咁啫~~~:62:
some大

大黃蜂唔出其他形態真係幾可惜....無得重現劇場版最後大戰....
accelryu 發表於 4-4-2013 10:30 PM
不過大黃蜂出埋機車型態我諗我會重創~~~~:34:
頭像被屏蔽
呢隻D色襯得幾特別,可惜外型還未能接受~
GOOD~!
精釆的分享~!!
聖鬥士紫龍 發表於 4-4-2013 11:12 PM
謝紫龍兄支持~~~~~~~:)
複眼同官方公佈有出入, 又係b社繼claws之後另一悲劇, 令本身唔錯既成品大打折扣
big9kan 發表於 5-4-2013 12:53 AM
我又唔覺真係咁差喎~~~~~~整體都OK~~~~~~{:1_215:}
都係e隻抵玩d
雖然都是限定
下隻加雪橇同火箭...加油呀
一文字 發表於 5-4-2013 01:45 AM
魂限都有抵玩嘢~~~~~{:1_224:}不過水準確係值得一讚~~~~咪當買製作心機囉~~~:DD
always support ..........good post !!!!!!!
alex555 發表於 5-4-2013 09:16 AM
Thx alex555 兄支持~~~~~:)