Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: Rambo

[個人收藏] 我將所有膠公仔擺哂上fb,希望大家like爆佢!!!(第300隻啦!!)

多謝德哥及每一位like過的大大!!!!!!
好開心同感動!!!!!!
一啲幾十元甚至幾元嘅膠公仔對人地黎講雖然唔係啲咩,但係對我黎講都係一件至愛嘅玩物,能夠有人說讚已心滿意足!!!!!
多謝多謝你們每一位,這工程將繼續落去,不斷壯大我的膠膠部隊.......(如果我仲有錢買嘅話.............:42:)
入黎支持下先!

{:1_226:}
入黎支持下先!
原罪 發表於 4-4-2013 06:10 PM

原罪大大,每次出post總少不了你的回應,感激萬分,再一次多謝你!!!!!!!!!:64: :64: :64:
原罪大大,每次出post總少不了你的回應,感激萬分,再一次多謝你!!!!!!!!!
Rambo 發表於 4-4-2013 11:44 PM

睇唔到就無得講…
睇到無奶油唔撐你{:1_220:}

好懷念你既幽默標題…可惜竟然咁多人掃你興…
:71: :71: :71: 十分正呀, 支持:43:
好有心機,like咗!!!!!!{:1_220:}
大大你種類都好廣下,不過唔見有美國英雄?
終於放咗第100隻啦,好嘥時間,但又好開心有人讚及回應,再一次多謝你地!!!為第200隻努力!!!!!!!自己推一下先,唔好介意!!!!!!!!!!:(

放咗200隻,自己再推一推!!!!!!:DD
向第300隻出發!!!!!!!!!
勁呀大大!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
唔好意思,又自推!!!!{:1_197:}
向第400隻邁進!!!!!!!
哎呀, 師兄, 原本係你, 我常在FB見到你珍貴的圖呢, 很多謝呀!:64:
一早Like爆了{:1_208:}{:1_226:}
回復 26# lk_yau

THANKYOU VERY MUCH大大!!!!!!!!!!!:64:
回復  lk_yau

THANKYOU VERY MUCH大大!!!!!!!!!!!
Rambo 發表於 25-10-2013 03:35 PM

我謝你才對, 是原罪兄介紹Clifford兄, Clifford兄再介紹給我的. {:1_205:}