Toysdaily 玩具日報

查看: 18177|回復: 27

[個人收藏] 我將所有膠公仔擺哂上fb,希望大家like爆佢!!!(第300隻啦!!)

一直都想將屋企啲公仔整理好放上網同人分享,奈何一路都無時間,終於响呢個復活節假期的起心肝行動!!!
全部用手機影,唔太清楚唔好見怪,不過都幾"哂"時間,暫時放了幾十隻,我將會不斷update務求將我全屋啲公仔嘔哂出黎為止,大家睇嘅同時不忘"like"下我個page或同我傾下計啦,多謝各位膠公仔粉絲大大!!!!!!!

http://www.facebook.com/vinylfigureid

(全部都係啲平價嘢,望大家唔好見笑........)  

有啲資料missing咗,有大大知道嘅話麻煩通知更正!!!!!
LIKE左, 支持呢個浩大工程!!!
呢D膠公仔會唔會出油架{:1_215:}
回復 3# yukaen
只有景品膠袋rider嗰啲有嚴重出油,其他都好少!!!!
先黎個支持!!!{:1_220:}
回復 2# luciferdark
thankyou luciferdark bigbig!!!!!!!!!:64:
好難得~有心
LIKE
抵贊{:1_203:}{:1_222:}
回復 4# Rambo

支持大大先,睇嚟要好有心機打理佢地,不過咁樣都係玩玩具既其中一重樂趣~
支持師兄!!{:1_197:}
都唔算本野拉,c hing
I also wanna do this... But need a lot of effort especially time.

Support! {:1_220:}
回復 1# Rambo
我都like 這個有心project
大大喜歡的種類都蠻多的呢!  給你一個 "LIKE"
回復  yukaen
只有景品膠袋rider嗰啲有嚴重出油,其他都好少!!!!
Rambo 發表於 4-4-2013 01:24 AM

其實D玩具點解會出油?
我有時買D SIC 返黎玩都會好油
請問會唔會對件玩具有影響?