Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: chibita

[劇場創作] 我和乖囝去打獵! (多圖注意)

Must add marks for this meaningful post!  Support!!
Douglas.M.Saint 發表於 2-4-2013 02:27 PM

Thanks so much 版主大大:shy:
唔錯嘅自組同唔錯嘅劇場!支持!
上帝 發表於 2-4-2013 03:45 PM

多謝上帝大大欣賞
論劇場創作, 真係要跟上帝大大學習{:1_227:}

其實我接近傍晚時份先心血來潮影呢輯相, 我冇打燈器材, 只用窗邊自然光拍攝(仲要係陰天)
原本諗住PS執一執後才放相, 不過諗諗下, 叢林打獵都係自然d好, 原汁原味

影完先發覺:
1. 唔記得影埋狙擊用的望遠鏡和測距儀
2. 狙擊手慣常用手(左手)纏槍帶的射姿

希望日後再有機會同大家分享啦:35:
多謝上帝大大欣賞
論劇場創作, 真係要跟上帝大大學習

其實我接近傍晚時份先心血來潮影呢輯 ...
chibita 發表於 2-4-2013 04:40 PM

唔好咁講!大家學習梗遮!最緊要大家都玩得開心{:2_279:}
一起努力呀{:2_262:}
唔好咁講!大家學習梗遮!最緊要大家都玩得開心
一起努力呀
上帝 發表於 2-4-2013 05:12 PM

小弟第一次拍就有上帝大大支持, 梗係開心啦:love: