Toysdaily 玩具日報

查看: 4003|回復: 18

[劇場創作] 我和乖囝去打獵! (多圖注意)

小弟第一次劇場創作, 用天然光+衫做背景, 各位大大多多包涵!!

HEAD: DID植髮
BODY: Subway
SHOES: SS - SCARPA Kailash
CLOTHES: DAM - REALTREE Hunter Camouflage suit
RIFLE: ZY - M40A5 w/timber camo

Hey! Rocky, 今日Daddy同你去打獵, Let's go!!

等我戴返facemask先

等我笠返頂帽先

開埋鏡蓋

Hey! Boy, gogogogogo!!

Serach! Serach!

高階射擊技巧 -> 一字馬狙擊! :34:

Hey! Boy, 好似有發現, 借個背脊嚟!!

Daddy, 等咗幾個鐘, 等到幾時先可以返屋企食飯呀? 我好肚餓了! :help:

o殊! Good Boy! 唔好嘈著Daddy!

有創意!!:love:

Hey! Boy, 好似又有發現, 再借個背脊嚟!!

Daddy, 好鬼重呀你! :time:

Hands up! 來者何人?

Stop! Rocky! 佢係Daddy個friend-比卡超嚟架!

巧遇好友, 嚟張合照先! ^0^

相請不如偶遇, 大家一齊去食飯啦! :DD

<完>

今次用REALTREE AP (All purpose) Camouflage suit做背景, 效果好似冇咁好:26:

之前用REALTREE "ADVANTAGE CLASSIC" Camouflage suit做背景, 效果好似仲立體d
有創意!!
DJ.tommy 發表於 1-4-2013 10:29 PM

多謝ching欣賞:^
Good ! 呢個陰濕日子,係要開下槍至無咁淹悶:71:
哈哈,劇場很有趣,坐住隻狼犬真係估您唔到。:35:

整體配搭好夾,有心好post.:71:
哈哈,劇場很有趣,坐住隻狼犬真係估您唔到。

整體配搭好夾,有心好post.
catcat 發表於 2-4-2013 07:10 AM

哈哈, 坐住Rocky個幕係心血來潮影的

多謝貓大欣賞, 小弟第一次影, 有很多不足之處, 要多睇貓大靚相學層:35:
加隻狗就可以組守獵埸景、唔錯!{:1_197:}
Must add marks for this meaningful post!  Support!! {:1_220:}
唔錯&#22021;自組同唔錯&#22021;劇場!支持!
Good ! 呢個陰濕日子,係要開下槍至無咁淹悶
Oldcat 發表於 2-4-2013 12:11 AM

多謝Oldcat大讚賞:77:
落雨天, 冇得出街玩, 咁先有兩小時拍攝時間:35:
加隻狗就可以組守獵埸景、唔錯!
sonsonsun 發表於 2-4-2013 02:12 PM

佢正職其實係警犬, 哈哈:DD