Toysdaily 玩具日報

樓主: benbenben4213

[玩具攝影] 獻給超神的POST

先要多謝DlCK SIR精左個POST

再要多謝各位師兄支持

因得到你地既愛戴同認同,超哥style 將留存後世,震撼每一位菜友

小弟自認不才,能滔到小小光已深覺榮幸

謹將此精獻給超哥{:1_211:}
先要多謝DlCK SIR精左個POST

再要多謝各位師兄支持

因得到你地既愛戴同認同,超哥style 將留存後世, ...
benbenben4213 發表於 2-4-2013 09:57 PM

嗯....我認為DICK SIR 只係睇在你向超神致敬份上先比面授你精,同你果堆相根本一D關係都冇...:36:
嗯....我認為DICK SIR 只係睇在你向超神致敬份上先比面授你精,同你果堆相根本一D關係都冇...
柿崎速雄 發表於 2-4-2013 22:02

我自己知自己事,無超哥既神力加持,小弟根本只是嘍囉一名:42:
頂,睇埋相關啲Post,真係笑咗出聲:DD
就算唔識影相,我都會盡力將pose擺番原作feel嚟玩:(
見識到唔同人對同一件事係極端唔同要求,受教了:shy:
好Post:71::71::71:
恭喜 ben 兄!! {:1_208:}
我自己知自己事,無超哥既神力加持,小弟根本只是嘍囉一名
benbenben4213 發表於 2-4-2013 10:06 PM

講笑渣∼∼我怕你驕傲自滿先刻意打擊你∼{:1_222:}
恭喜恭喜!頭超神力與你常在!:71:
`超神與我們同在~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
`超神與我們同在~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
timyin 發表於 3-4-2013 09:41 AM

超力精神,日日發揮!:*

http://www.youtube.com/watch?v=m_RwumeOENY

影好菜,要有新鮮1J,濕蕉手機....

唔爆膊.....玩1A,點會咁易爆架?

機倉冇爆coating.........隔離B仔玩到爆哂正一暴力狂!

超型pose...........大場出post就0岩哂啦!

超力仲用響聖鬥士、飛機模型......迷人好pose,每日一post最0岩我地!

超力精神,日日發揮!

超.....力力力........{:1_219:}
超哥唔入黎發表獨特見解既why ???
timyin 發表於 3-4-2013 09:41

I want 超神 too ... ... {:1_221:}{:1_221:}{:1_221:}{:1_221:}{:1_221:}

超哥唔入黎發表獨特見解既why ???
montin522 發表於 3-4-2013 11:03

佢來來去去得一句咋喎!! {:1_217:}
過主啦!!{:1_204:}
不過呢度都唔係佢主場!!:42:
各位大大好::65:
小弟是SDF及ALE的BD-ROM,都忍唔住要出o黎"十卜"亞超哥!!!
{:1_226:}{:1_226:}{:1_226:}{:1_226:}{:1_226:}
I want 超神 too ... ...
Godzima 發表於 3-4-2013 12:09 PM

超神'易SAD'~~
(BTW, 我都係劍橋迷~~)