Toysdaily 玩具日報

樓主: benbenben4213

[玩具攝影] 獻給超神的POST

樓主,我都想係度送句說話比你,你都喺收眉把啦!!
你唔好以為菜多,影相影得靚就大晒先㗎,你同啊天才超仲差成條街呀!!
你有冇聽過『史坦尼史拉夫師基』呀??佢最為人熟悉的是他「由外到內再返回外」的演戲方法,呢套理論喺攝影學上一樣行得通!!

你睇下啊天才張相,完全可以將佢內心嗰種自大,無禮,不羈,落寞,無知,無理,無助,不舉 ... ... 毫無保留咁表然晒出嚟,咁豐富嘅感情啊樓主唔喺你想學就學到㗎!!
:^
strong post lm!
樓主,我都想係度送句說話比你,你都喺收眉把啦!!
你唔好以為菜多,影相影得靚就大晒先㗎, ...
Godzima 發表於 2-4-2013 02:44 AM

不舉呢下小弟真係學唔嚟呀......:help:
Ben爺好野!:71:

市場區授精無幾何~:$

呢個POST真係正,有菜又有骨,但淨係D相都值得加精!
Dick.Po 發表於 2-4-2013 01:57 AM

PoSir你好曳曳呀。。。:58:
:47:
好一個白菜豬骨粥..........

唔係......係........大菜超骨post........失敬...失敬......:64:
賀!市場區授精!

I have no blog to see!{:1_220:}
死仔,你唔可以咁話超哥架~~~~~~~~~~~~~~~~地球都是為了超哥而轉架
樓主你呢d 相同睇緊 poster or box art 冇乜分別, 但以下呢張就真係好利害, 一眼望落去就知特別亦可以比人一種強烈既感覺原原全全咁被佢吸引住 :handshake:

又多一個市場區的精華, 希望以後市場區都有多D精華分享~~

(OT: 我真係為咗BEN兄你個標題而揾邊個係'阿超', 可惜最後都揾唔到~~)
又多一個市場區的精華, 希望以後市場區都有多D精華分享~~

(OT: 我真係為咗BEN兄你個標題而揾 ...
cliffordchan107 發表於 2-4-2013 11:53

請留意 "超" 嘅英文譯音!!:77:
請留意 "超" 嘅英文譯音!!
Godzima 發表於 2-4-2013 12:00 PM

HAHA, 怪不得了, 我還以為是中文名有個超字, 謝謝
呢個POST..........:36:
菜多定骨多呢:67:
菜正, 骨又入味:51:
好post唔回唔得:$
無玩菜
不過見 ben 兄咁巴閉情報區都有精華 post
頂o下先:DD