Toysdaily 玩具日報

● 真情流露 (車路士fans 請進)

http://www.youtube.com/watch?v=TfXULHMT-XM

留意片尾 terry + essien 接受訪問時 :)
好搞笑
突然沖埋黎>v<
:DD
琴晚Essien最後一球果陣
我真係開心到想叫出黎....
不過可惜太夜....
所以都係靜靜咁坐左係度
原文章由 煙花 於 11-4-2007 10:39 PM 發表
:DD
琴晚Essien最後一球果陣
我真係開心到想叫出黎....
不過可惜太夜....
所以都係靜靜咁坐左係度

歐聯就係有呢種會令人叫出黎既魅力同埋會令到人急尿都唔願痾既刺激~:DD
當年車路士4:2打爆巴塞個埸波就令到我急尿都唔願痾~haha~(當年我係捧巴的)實在太經典既一埸波,感謝上天可以比我現埸直播睇哂成埸波,真心的,有今生,無來世,好波不妨一睇再睇,黃興桂,我愛你~:DD
原文章由 lsy 於 11-4-2007 10:46 PM 發表

歐聯就係有呢種會令人叫出黎既魅力同埋會令到人急尿都唔願痾既刺激~:DD
當年車路士4:2打爆巴塞個埸波就令到我急尿都唔願痾~haha~(當年我係捧巴的)實在太經典既一埸波,感謝上天可以比我現埸直播睇哂成埸波,真心 ...

歐聯真係好與別不同,睇既時候真係好high ,

我都試過,急都死忍.....一有人受傷,就飛撲去 toilet ,哈哈哈 ~~

(好睇過世界盃...)
原文章由 lsy 於 11-4-2007 10:46 PM 發表

當年車路士4:2打爆巴塞個埸波就令到我急尿都唔願痾~haha~(當年我係捧巴的)實在太經典既一埸波,感謝上天可以比我現埸直播睇哂成埸波,真心 ...

因住賴啊大大... :DD
我眼白白錯過左兩日既精彩比賽
仲要我果個時間係on居居坐係到