Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: vearemember

[玩具攝影] 最新孖入 - 魂shop 限定 SIC OOO 蟲系combo 及 effect set (新手傷眼...多圖注意)

都要3隻3隻入

回復 11# vearemember

同感, 尤其是水系, 真係天堂與地獄...
回復 14# 響介

亞種有125款咁多, 要齊既話, 每款要入25隻....

施主, 冷靜D...
回復 14# 響介

原本訂左有兩只依家仲想入多兩只!?勁呀師兄!
我都係同一句說話,唔合理o既價錢唔會維持得好長時間啦,有耐性等等下水貨二手貨實有得係執。
希望師兄你最後湊夠人數~ 到時等睇你亞種大軍!

回復 15# greeedooo

堅係正架!不過價錢唔合理就免喇。。。除非有愛忍痛一入,否則咪咁衝動。。。。
回復 16# aa789

實在太兇狠太強大喇。。。小弟五體投地!!!(真係心想老笠你幾只! xD)

期待齊line之日師兄你o既強大兵團!:handshake:

回復 18# mtdemon

水系堅係sic正好多!

至於叫到o的師兄冷靜o的。。。我諗佢地已經好理智先入得咁少架喇。。。:38:

回復 22# vearemember

咁又係, 我都好期待c兄既亞種大軍...
最後以大血入手………

最後以大血入手………
fggdddsally 發表於 16-4-2013 12:37 PM

C兄 o甘下次有得訂,就最好訂了,sic 就係o甘pk早訂貴幾草,遲買貴幾佰>>>
回復 24# fggdddsally

哈哈,   師兄、始終忍唔到手。我始終等佢回落先入,如個價企硬,放棄算了。
無敵Combo 恐龍已預訂,那隻非入手不可∼∼∼

話説正面看不覺塊面不對正……希望在C3 看時是塊波la 錯覺………

因當初自己畫想像圖,已覺得塊面未必對正,

後來再畫也是………