Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: Somebody_Ex

[分享討論] SHF 分享會精選 vol.124~~~邪惡宇宙鐵人~~~Groundain

支持Some大
小弟都覺得哩兩兄妹真係出得好好,QC十分好的說
只是價錢貴了點
timothy276217 發表於 31-3-2013 11:00 PM
價貴而QC唔好先係問題~~~~整一隻地龍俠我諗都要幾多工序~~~~價貴係跟成本啫~~~~但重可以Keep到咁GE QC ~~~都算係咁架啦~~~:78:
Support Some大。
呢對兄妹,兄比較吸引d,
前面透明件見到機械位,仲有喉管,背面死氣喉等都好仔細。
Lobo 發表於 1-4-2013 01:15 AM
謝 Lobo 兄支持~~~~~:)我都係覺得兄整得好啲~~~~妹心口其實都有少少透明位見到機械~~~不過唔夠明顯咁啫~~~~:DD
出孖裝都無咁嬲..................
尋日買咗,開盒check咗,仲未玩~~~~~
pein 發表於 1-4-2013 01:28 AM
應該開咗啦~~~~質素OK 嘛~~~~~~:)
伏魔三劍俠2012版真係正~~~~~
pein 發表於 1-4-2013 12:32 PM
唔知有無機會出呢~~~~~~~{:1_215:}
呢隻外型的確比 Skydain 好啲。
Englishman 發表於 1-4-2013 03:29 PM
外型同 QC 都比 Skydain 好啲~~~~不過 Skydain 都唔差GE~~~~~:DD
出孖裝都無咁嬲..................
一文字 發表於 2-4-2013 12:08 AM
孖裝成萬円我諗會重少人訂~~~~~~:(

在此再多謝各支持本帖的朋友~~~~:77:
支持Some大,呢兩隻嘅parts又真係:oh:
應該開咗啦~~~~質素OK 嘛~~~~~~唔知有無機會出呢~~~~~~~
Somebody_Ex 發表於 2-4-2013 07:23 AM

非常OK~~~~~~~~~:71:
不過接地性相對嘛嘛~~~~~:(
支持Some大,呢兩隻嘅parts又真係
samyeun 發表於 2-4-2013 08:44 PM
如果可以幾對手首換下~~~或者整多個台座都會好啲GE~~~~~:60:
非常OK~~~~~~~~~
不過接地性相對嘛嘛~~~~~
pein 發表於 2-4-2013 09:11 PM
尤其係地龍俠~~~~上重下輕有啲難企得穩~~~~:44:
呢set都幾正...不過限定就真係貴左小小..希望出埋舊版同變型版{:1_203:}
呢set都幾正...不過限定就真係貴左小小..希望出埋舊版同變型版
老文 發表於 3-4-2013 11:13 AM
變型就真係難啲啲~~~~但舊版應該有希望GE~~~~~~:DD
頭像被屏蔽
wowowow! Good stuff, I love both old and new verions!!
wowowow! Good stuff, I love both old and new verions!!
dragoncorner 發表於 5-4-2013 09:45 AM
謝師兄支持~~~~舊版正氣人氣齊備~~~新版邪氣十足~~~:love:
推 我覺得地龍好有力量感, 都囉左上手玩左一陣 !
推 我覺得地龍好有力量感, 都囉左上手玩左一陣 !
Anfernee615 發表於 6-4-2013 12:13 AM
謝 Anfernee615 支持~~~~~地龍問題係上重下輕企得唔穩啫~~~~:) 還有 Skydain 的帖子在後幾版~~~你也會支持嘛~~~~:DD